Poraďte dobrý bezkontaktný teplomer pre deti
Baby poradte prosím dobrý (presný, tichý, s podsvieteným displejom) bezkontaktný teplomer pre deti.
Ďakujem.
Čo poviete na tento?
http://www.shoppie.sk/microlife-nc-100/d-109871/
my mame topcom, v usku je uuuplne presny, ale nie je celkom bezkontaktny. dotknut sa musis. Displej ma podsvieteny a pri odmerani pipne, ale nsa sa na to teda nezobudi ani z lahuckeho spanku.
moe no tento mame my doma, a teda som spokojna velmi, kontrolovala som ho aj s rektalnym, a meral dobre 😉
Na moj vkus pipa hlasno a stisit sa to neda. Ale zatial ich to nezobudilo. Mali sme aj kontaktny topcom a meral presne.
Tesaz mame microlife a je v pohode. Ak si chcem teplotu overit tak odmeriam mladsiemu aj rektalne. vacsinou to sedi popr.su minimalne odchylky
my mame tento
http://www.alza.sk/topcom-ear-forehead-thermometer-301-d224941.htm
skusala som zatial iba na sebe a meral OK
ale nie je beykontaktnz, treba ho priloyit na celo, strcit do ucha...
@moe ahoj, tak presne tento teplomer mame aj my. je uplne uzasny, maly sa nebudi ani na to pipanie ked mu meriam teplotu v noci. pred tym sme pouzivali paskovy celovy,ten bol vzdy velmi spolahlivy, ale maly nemal rad to prikladanie na celo a v noci sa s nim merat nedalo.potom sme mali aj dudlikovy, ale ten vydaval taky divny bzucivy zvuk,ktory som ja nepocula,ale maly z toho bol nervozny.tak som si ho dala do ust ja a naozaj som to pocula,bolo to velmi neprijemne.a to pipannie ked sa uz namerala teplota bolo tiez velmi neprijemne. s tymto teplomerom som uplne spokojna a maly v noci ani nevie ze mu meriam teplotu. da sa s nim merat aj teplota v miestnosti. tento je uplne bezkontaktny, zasvieti take modre svetielko na celo a za tri sekundy je hotovo
moe ani mne nebudi maleho, a ako uz niekto pisal, da sa s nim merat aj teplota vzduchu a napriklad aj napoja. Ja ho fakt len odporucam 🙂
my sme dostali ako darcek bezkontaktny teplomer znacky hartmann. sme s nim velmi velmi spokojni 😉
ahoj. ak by ešte niekto hľadal tip na nový teplomer, tak ja mám Thermoval Duo Scan. kuknite na video návod tu www.thermoval.sk pre predstavu. a keby ste sa chceli opýtať, tak mi písnite. mne tiez veľa pomohli rady od kamošky, čo ho už používala dlhšie. 🙂
s týmto presne skúsenosť nemám, no sestra má nejaký a je spokojná, keď tak sa jej môžem spýtať odkiaľ ho má alebo či má nejakú značku
@monika2_9 Ahoj, pýtala si sa prosím sestry aká to je značka? Ďakujem, zaujímalo by ma to.
@luc22ka Ahoj, teplomer je značky truelifecare, majú aj vlastnú stránku, objednávala odtiaľ 🙂
@monika2_9 ďakujem za odpoveď, rozhodovali sme sa medzi dvomi bezkontaktnými, ale asi zoberiem tento nakoniec.

Ahoj, ja som mala dobrú skúsenosť s teplomerom z Lídla - stál cca14 €. Meral rýchlo a presne, ale len kým v ňom nedošla originál baterka. Po výmene začal blbnúť, tak som kúpila v lekárni dr. Hu za skoro 40 €, meria úplne na figu, dieťaťu s horúčkou 38,7 nameria 36,7. Už mi ho aj vymenili za iný, ale meria rovnako zle. A to s ním vraj majú perfektné skúsenosti, žiadne reklamácie 😠