Postieľka 170 x 60 cm
Ahojte babule, kupovali sme mladému mužovi postieľku 170x60cm (Ikea) o ktorej som si myslela, že mu vydrží do 12 rokov...teraz má 5, resp.v januári 6, má 120cm a mne sa zdá na tú posteľ veľký 😕 😲 dokedy Vám vydržala táto posteľ? ...je mi jasné, že ja mám 168cm a spím na 200cm posteli, takže mám 15cm nad hlavou a 15cm pod nohami a som ok a on má ešte 25cm hore aj dolu, ale je to ok takto??? Spí tam normálne?
@sue my ju tiez mame..zatial ok,kedze nas ma este len 3.5r..ale mne sa ta postel nezda tak mala na dlzku ako na sirku...lebo napriklad ked spava na normalnej klasike 180x90 tak tam je sice na dlzku malicky, ale na sirku ma dost miesta, dobre sa mu tak spi..na tej mensej 170x60 sa mi zda, ze je to nejako uzko...tiez mame z IKEA..ja som sa uz teraz tiez zacala zamyslat nad tym dokedy vlastne ta postel bude, lebo tiez som ratala, ze tak do 10r minimalne..
ahoj, tiez si myslim, ze sice je dlha, ale je uzka... Nasa 6r ma uz klasicku postel, na sirku 90 cm a na dlzku 200cm. Na boku ma zabranu, ale stale je rozvalena na celej, alebo aj ked si pokrci nohy, spi sa jej pohodlne 🙂 Postel vydrzi, vymenime matrac, ak bude treba, teraz ma tiez ortopedicky hruby, ale predpokladam, ze sa casom prelezi, aj ked ho otacame a ma ju uz na dlhsie 🙂 Mladsia 2r ma postielku 60 x 120 cm a tiez jej po 3 roku kupime uz velku.
Hm, neviem ako to vyriešiť, sedelo by nám to, kým by dva-tri roky kým bude druhátko malinké mal ešte takúto posteľ 😒 lebo ak chceme deckám zachovať čo najviac miesta na hranie, tak bude lepšie, ak budú v detských posteliach ešte...nie v dospeláckych 😒 on tvrdí, že spí normálne, že mu nevadí nič v noci, tak snáď ešte dva tri roky takto pobudne 😒

@sue u dospelaka sa to meria ze by mal mat svoju vysku+20 cm. Takze ak ma mlady 120cm + 20cm tak to mas v pohode...