Postieľka s prebaľovacím pultom ku manželskej posteli
Baby poraďte postieľku s prebalovakom k manz posteli
@anonym_autor Vyberaj, ktorá sa ti páči. Nie ktorá sa páči niekomu inému:
Presne, veď tam je to úplne jedno 🙂 Vyberaj podľa vkusu kľudne.
@anonym_autor presne ako už baby napísali, vyber si takú, ktorá sa ti páči. ja raz keď budem mať dieťatko tak rozhodne chcem tú okrúhlu postieľku, tá sa mi veľmi páči a dá sa dať tiež k manželskej posteli
@anonym_autor presne ako už baby napísali, vyber si takú, ktorá sa ti páči. ja raz keď budem mať dieťatko tak rozhodne chcem tú okrúhlu postieľku, tá sa mi veľmi páči a dá sa dať tiež k manželskej posteli
@myladies ako som si prečítala tvoju odpoveď tak som si zaspomínala 7 rokov dozadu ako moja Lilka spinkala v takej postieľke, tiež sme ju mali😍
@sims4 mozem sa spytat kde si kupovala? Moja sestra caka babatko a tiez sniva len o takej postielke, no co sme pozerali, tak vedia byt aj dost drahe😕
@kremlika áno, to je pravda, že niektoré sú dosť drahé ale tak záleží aj od obchodu a od značky. Niekedy zbytočne platíš veľa len za to, že to kupuješ v nejakom bábätkovskom obchode. Ona ju kúpila v kondele

Taka aka sa ti paci, nie je kategoria k manzelskej posteli alebo ku skrini, nema to s tym nic spolocne.