Postieľka s prebaľovacím pultom ku manželskej posteli
Baby poraďte postieľku s prebalovakom k manz posteli
@hacula1816 odmalicka musia robit,ci uz s drevom ked sme kurili,tak ukladat,teraz zase pelety.Aj do miesacky hadzat,ked bolo treba.Minule zase jamu kopali,sme robili svetlo do pristresku na auta,tak zase muz tahal kable.Ale zase ked sa takto robi,tak sa im pokupi,co chcu.Alebo popri tom grilujeme.Su zapajani od malicka,hlavne chalani.Muz zapaja aj toho najmensieho,ja po nocnej spim a oni su na dvore,maly svoj kyblik,muz velky alebo furik a robili spolu.
Ako aj svoje izby,musia.
@anonym_d2b2dc to je super, tiez si myslim, ze treba deti odmalicka viest k praci a hlavne k pomahaniu
@kremlika ak ju mali na sklade tak do pár dní ju má doma, u nich to je v tomto super. Aj ja keď som si niečo zmyslela, idem kupovať tak som jeden deň objednala a za pár dní som to už aj doma mala🙂 Môj drahý je skôr z toho niekedy na prášky😂😂😂
@sims4 tak to verim, ze je na prasky, ktory chlap by aj nebol, maloktory dokaze zniest zenske nakupy😂😂😂 A pozerala som na stranke kondely tie postelky a maju ich skladom, tak preto ju mala tak rychlo🙂

@anonym_d2b2dc uz su to teda pomocnici, to je pekne🙂
@hacula1816 odmalicka musia robit,ci uz s drevom ked sme kurili,tak ukladat,teraz zase pelety.Aj do miesacky hadzat,ked bolo treba.Minule zase jamu kopali,sme robili svetlo do pristresku na auta,tak zase muz tahal kable.Ale zase ked sa takto robi,tak sa im pokupi,co chcu.Alebo popri tom grilujeme.Su zapajani od malicka,hlavne chalani.Muz zapaja aj toho najmensieho,ja po nocnej spim a oni su na dvore,maly svoj kyblik,muz velky alebo furik a robili spolu.
Ako aj svoje izby,musia.