Používa niekto antibakteriálny gél na ruky?
pro sebe a vase dite
..pouzivam pre seba, ked som mimo domu a mam pocit spinavych alebo spotenych ruk a v dosahu nie je voda na umytie ruk, ktoru preferujem
ani ja nie len voda mydlo a keď sme mimo domu vlhčené utierky
ano pouzivam vonku v terene pre seba aj dieta. Nie casto, ale najma ak nie je k dispozicii tecuca voda a hrabkali sme sa v piesku ci chytali ine veci vonku alebo po ceste MHD - robievame to ked ideme nieco zjest, inak pockame az domov, kde si ruky umyjeme. Momentalne si dieta opat pcha prsty do ust, takze teraz castejsie so sebou nosime obrusky dettol alebo nejaky gel.
@hanka333 ja ano, pouzivam ho stale (Germ-X), je to super ked nemas mydlo a vodu.
Inak doma je lepsie mydlo Dettol (Kupis hocikde v drogerii alebo lekarni) , ma rovnake antibakterialne ucinky, ale je to mydlo, a mydlo s vodou je vzdy lepsie, menej agresivne a voda zmyje necistoty ( ked si das ten gel, hlina ti asi z ruk nezide 😀 )
Dietatku by som v ziadnom pripade len tak ten gel nedavala,nemyslim nikdy ale denne, najma nie malemu dietatku, velmi to vysusuje pokozku 😕
používame doma iba protex, osvečilo sa aj na zmernenie atopického ekzemu...a v aute nosíme to gelové. super keď niet vody 🙂
ja pouzivam antibakterialnu vodicku na ruky dostala som ju kupit v lekarni pokazde ak deti idu z wc si tym oplachnu rucicky aj lekar co chodi k svokrovi mi to odporucil.je to nezavadne a super dezinfekcne.mam to v flaske od reklamneho spreju deticky si to u mna castokrat sami nasprejuju na ruky. 😉
používam ... 🙂 z DM marketu, len si nespomeniem na názov
ja ho používam často, keď som vonku a mám pocit, že mám špinavé ruky, malej s ním pretriem ruky, najmä keď sme na ihrisku, alebo cestujeme v MHD, či keď niečo stále zdvíha zo zeme, lebo občas si ruky pchá do úst. My používame Cuticura gel 2v1 - ten má v sebe aj hydratačný krém a nevysušuje.
áno, používam, mám ho v kabelke, a hneď ako odparkujem košík z nákupom, nagelujem sa.. Tak isto aj deťom, tiež kadečo pochytajú..
Používam Sanytol
ja tiez len v pripade, ked nemam k dispozicii mydlo a vodu, napriklad pri cestovani vlakom, alebo ked som vonku a idem nieco jest...
jasne, ak sa neda mydlo a voda pouzit, tak to mam radsej vzdy po ruke....po ceste MHD a tak, no napr.skuste bez toho absolvovat Pohodu a pod....brrr
ja vzdy ked cestujem vlakom 😅
ja nie, len mydlo a vodu a poriadne vyšurovať 😀
a neviem prečo , ked chytám mince (eurovky) ,musím si umyť ruky, lebo mi je z tej špiny zle- zdajú sa mi byť lepkavé 😅
ano pouzivam dettol. 🙂
u nas oriflame 🙂
ja mam od oriflame v kabelke (keby nieco) ale nepouzivam ho casto. naozaj, iba vtedy ked neni moznost si umyt ruky...
ja používam a aj s dcérkou keď sme vonku na ihrisku a dávam jej niečo na jedenie tak jej sním "umyjem ruky" plus zvlhčujúce utierky..
ano pouzivam ho ked nemam na blizku vodu, napriklad ked sme na dlhych cestach alebo ideme jest, niekde vonku 😅
manžel denno denne, x krát, kupuje si v 101drog. 250ml za 5 eur, malá a ja vtedy, keď niekam cestujeme, lebo ho nosí v aute
ja ano, mame ich dokonca v praci, pri vchode do kaviarne a do jedalne, takisto mam jeden na stole. Doma ich nepouzivame, tam len mydlo vodu a uterak 😉
ja ten gel tiez pouzivam som maximalne spokojna ale predsalen to nni voda a mydlo 😀 takze pokial sa da tak radsej vudu s mydlom ako gel 😉 lebo ten je ideal na cestovanie ked neni poruke voda hlavne pocas cestovania 😉 dietatu do 3 r. by som ho nedavala nakolko deti si radi papaju rucicky
preco je to blba otazka???!!!! 😀
pouzivam Dettol
ano aj ja použivam detol
áno na piesku vždy aromatica s aloe vera kupujeme v lekarni
nie
nie
nie,len klasicke,ale to s adá použiť mydlo bez vody?to je neake špeciálne?namydlím a iba utriem do pap.vreckovky alebo,......

@hanka333 ahoj, ja osobne nie, iba klasicke mydlo a teplu tecucu vodu 🙂