icon

Používa niekto antibakteriálny gél na ruky?

hanka333
11. júl 2010

pro sebe a vase dite

Strana
z2
suzik77
11. júl 2010

@hanka333 ahoj, ja osobne nie, iba klasicke mydlo a teplu tecucu vodu 🙂

slniecko77
11. júl 2010

..pouzivam pre seba, ked som mimo domu a mam pocit spinavych alebo spotenych ruk a v dosahu nie je voda na umytie ruk, ktoru preferujem

andika10
11. júl 2010

ani ja nie len voda mydlo a keď sme mimo domu vlhčené utierky

jabadaba
11. júl 2010

ano pouzivam vonku v terene pre seba aj dieta. Nie casto, ale najma ak nie je k dispozicii tecuca voda a hrabkali sme sa v piesku ci chytali ine veci vonku alebo po ceste MHD - robievame to ked ideme nieco zjest, inak pockame az domov, kde si ruky umyjeme. Momentalne si dieta opat pcha prsty do ust, takze teraz castejsie so sebou nosime obrusky dettol alebo nejaky gel.

tea333
11. júl 2010

@hanka333 ja ano, pouzivam ho stale (Germ-X), je to super ked nemas mydlo a vodu.
Inak doma je lepsie mydlo Dettol (Kupis hocikde v drogerii alebo lekarni) , ma rovnake antibakterialne ucinky, ale je to mydlo, a mydlo s vodou je vzdy lepsie, menej agresivne a voda zmyje necistoty ( ked si das ten gel, hlina ti asi z ruk nezide 😀 )
Dietatku by som v ziadnom pripade len tak ten gel nedavala,nemyslim nikdy ale denne, najma nie malemu dietatku, velmi to vysusuje pokozku 😕

janocka
11. júl 2010

@hanka333 ano, pouzivam v aute a mimo domu, kde nemam po ruke tecucu vodu a mydlo

burina111
11. júl 2010

používame doma iba protex, osvečilo sa aj na zmernenie atopického ekzemu...a v aute nosíme to gelové. super keď niet vody 🙂

mirka414
11. júl 2010

ja pouzivam antibakterialnu vodicku na ruky dostala som ju kupit v lekarni pokazde ak deti idu z wc si tym oplachnu rucicky aj lekar co chodi k svokrovi mi to odporucil.je to nezavadne a super dezinfekcne.mam to v flaske od reklamneho spreju deticky si to u mna castokrat sami nasprejuju na ruky. 😉

majka35
12. júl 2010

používam ... 🙂 z DM marketu, len si nespomeniem na názov

tinasc
12. júl 2010

ja ho používam často, keď som vonku a mám pocit, že mám špinavé ruky, malej s ním pretriem ruky, najmä keď sme na ihrisku, alebo cestujeme v MHD, či keď niečo stále zdvíha zo zeme, lebo občas si ruky pchá do úst. My používame Cuticura gel 2v1 - ten má v sebe aj hydratačný krém a nevysušuje.

monkula
12. júl 2010

áno, používam, mám ho v kabelke, a hneď ako odparkujem košík z nákupom, nagelujem sa.. Tak isto aj deťom, tiež kadečo pochytajú..
Používam Sanytol

grettka
12. júl 2010

ja tiez len v pripade, ked nemam k dispozicii mydlo a vodu, napriklad pri cestovani vlakom, alebo ked som vonku a idem nieco jest...

mamutka
12. júl 2010

jasne, ak sa neda mydlo a voda pouzit, tak to mam radsej vzdy po ruke....po ceste MHD a tak, no napr.skuste bez toho absolvovat Pohodu a pod....brrr

eva7780
12. júl 2010

ja vzdy ked cestujem vlakom 😅

aero
12. júl 2010

ja nie, len mydlo a vodu a poriadne vyšurovať 😀
a neviem prečo , ked chytám mince (eurovky) ,musím si umyť ruky, lebo mi je z tej špiny zle- zdajú sa mi byť lepkavé 😅

pancake
15. júl 2010

ano pouzivam dettol. 🙂

nadhera
15. júl 2010

u nas oriflame 🙂

gumimaci
15. júl 2010

ja mam od oriflame v kabelke (keby nieco) ale nepouzivam ho casto. naozaj, iba vtedy ked neni moznost si umyt ruky...

moniqe3
15. júl 2010

ja používam a aj s dcérkou keď sme vonku na ihrisku a dávam jej niečo na jedenie tak jej sním "umyjem ruky" plus zvlhčujúce utierky..

zuvinka102
15. júl 2010

ano pouzivam ho ked nemam na blizku vodu, napriklad ked sme na dlhych cestach alebo ideme jest, niekde vonku 😅

mirka
15. júl 2010

manžel denno denne, x krát, kupuje si v 101drog. 250ml za 5 eur, malá a ja vtedy, keď niekam cestujeme, lebo ho nosí v aute

henikav
15. júl 2010

ja ano, mame ich dokonca v praci, pri vchode do kaviarne a do jedalne, takisto mam jeden na stole. Doma ich nepouzivame, tam len mydlo vodu a uterak 😉

brisilda
15. júl 2010

ja ten gel tiez pouzivam som maximalne spokojna ale predsalen to nni voda a mydlo 😀 takze pokial sa da tak radsej vudu s mydlom ako gel 😉 lebo ten je ideal na cestovanie ked neni poruke voda hlavne pocas cestovania 😉 dietatu do 3 r. by som ho nedavala nakolko deti si radi papaju rucicky

zajaciq
Odpoveď bola odstránená
jazmina83
15. júl 2010

preco je to blba otazka???!!!! 😀
pouzivam Dettol

astonka
15. júl 2010

ano aj ja použivam detol

annie13
7. aug 2010

áno na piesku vždy aromatica s aloe vera kupujeme v lekarni

titkovamiriam
7. aug 2010

nie

markiza
7. aug 2010

nie

macka01
7. aug 2010

nie,len klasicke,ale to s adá použiť mydlo bez vody?to je neake špeciálne?namydlím a iba utriem do pap.vreckovky alebo,......

Strana
z2