Používali ste dychový monitor Babysense?
Funguje aj pod matracom s kokosovým vláknom? Ak máte niekto skúsenosti napíšte budem veľmi vďačná.
Ahojte. Prispievam aj ja. Pouzivali sme ho ale mali sme okolo toho este aj kamerovu pestunku. Cize radsej daj peniazky na kameru a orasne ju vyuzijes stale. Ja som takto mohla malu sledovat vkuse ked zaspavala a takto som naucila obidve dcerky same zaspavat a videla som kedy chcu cumlik,kedy im je zle a tak. Takze radsej kamerovu pestunku ako babysense. A este nam splesnivel matrac (kokosovy) zo spodu pretoze sa to prehrievalo a robilo to neskutocny ramus ked som to zabudla vypnut...takze skus si sama uvazit co je lepsie...🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/oplati-sa-kupit-monitor-dychu/ tu je jedna cerstva tema, mozno sa tiez nieco dozvies 🙂
Ano ,je vyborny,nedam nan dopustit. Mojmu synovi zachranil viackrat zivot, v spanku ,,zabudal,, sa nadychnut. Matrac treba pri prevliekani postielky otacat,ale to pod kazdym senzorom dychu asi.
Ano funguje -je to super vec.
Použivali sme ho aj s pestunkou -dosah bol až 200 metrov.
Urcite odporučam.
Áno, ja ho ešte stále používam. Malá má štyri mesiace a polohujem ju, takže mám istotu, že je v poriadku.

ano, funguje. Neviem čo viac napísať. Mám babysense a kokosový matrac a všetko funguje. 🙂