Používať do vaničky v marci prechodný fusak alebo deku?
Ahojte prosím budem mať marcové bábo. Zimný fusak mam, ale používali ste do vaničky aj prechodný fusak ? Alebo len deku? Prvá je letná takže už keď sa ochladilo bola v sportiaku. Ďakujem
v marci ti stačí deka, splní rovnaký účel ako prechodný fusak
Ja som teda zimný fusak v marci ešte využila. Synček sa narodil v polovici marca, pred dvoma rokmi, a prišlo také ochladenie a ľadový severný vietor, že si neviem ani predstaviť, čo iné by som mu do toho kočiara dala ....takže teraz je ťažké polemizovať o tom, čo bude v marci budúceho roka....závisí to od počasia a to ešte môže byť všelijaké.
Ja som teda zimný fusak v marci ešte využila. Synček sa narodil v polovici marca, pred dvoma rokmi, a prišlo také ochladenie a ľadový severný vietor, že si neviem ani predstaviť, čo iné by som mu do toho kočiara dala ....takže teraz je ťažké polemizovať o tom, čo bude v marci budúceho roka....závisí to od počasia a to ešte môže byť všelijaké.
@syla88 ja mám termín úplne začiatkom marca a radšej mat ako nemať a zháňať🤣
v marci ti stačí deka, splní rovnaký účel ako prechodný fusak
@anonym_aa7b08 termín mám začiatkom marca zimný fusak mam kúpený otázka bola iná 😀
Nemala som prechodny Fussak , len deku potom
Nepoužila som prechodný fusak, len hrubú deku. Dieťa 23.3., v apríli ten rok aj nasnežilo, tak na tie 3-4 chladné dni mi kamoška požičala zimný overal pre bábätko po jej synovi, a potom zrazu bolo extrémne teplo, tak mi tých pár dni medzitým úplne stačila deka
Ďakujem dievčatá tak nebudem kupovať

@anonym_autor v marci som zimný fusak nemala, len prechodný. Bývam BA kraj.