icon

Pozor nebezpečná detská fľaša

petular
•
29. máj 2008

no a která to teda je? 🙂

magg
•
29. máj 2008

skutocne vynikajuco spracovana informacia, teraz presne viem o ktoru flasu ide 😅

eji
•
29. máj 2008

uz by som si len kupovala cinsku flasu a este k tomu vobec nevyzera vabne

dida_tn
•
29. máj 2008

To mi skôr príde ako prvoaprílový žart, nie? Však už len tá kefa vypadá ako na vécko 😝

magg
•
29. máj 2008

no huraaa, ze tam dali aj foto

denousek
•
29. máj 2008

sem se chtela podivat a nejak mi to nejede.. ☹

leva
•
29. máj 2008

No veru uz ten obal hovori za dost,no smutne je ze vobec teketo vyrobky prejdu na trh a pride sa na to,ked uz je vo velkom predaji.

denousek
•
29. máj 2008

holky kdyz na ten odkaz kliknete vam to jde normalka otevrit??me to pise ze Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku....ja ji chci taky videt ach jo ☹

aponchie
•
29. máj 2008

me to otevrit jde ja podle vzhledu myslim,ze to koupi nejake socky maximalne pac tohle bych decku do pusy nedala to uz radsi obycejnou sklenenou v nutnosti nez takovej bordel 🙄

denousek
•
29. máj 2008

tak uz jsem to otevrela ale teda vzhledove se mi zda normalni 😅 takovejch podobnejch tady je..treba boček ...

aponchie
•
29. máj 2008

tak to nevim..ja myslim,ze zrovna Bocek je prece delanej v CR ne? 😲 podle me tohle neni v normalnim obchode k prodeji spis bych to tipla na vyprodejaky ala vse za 39kc nebo halle textil a podobne..ja bych pro flasku sla do drogerie nebo lekarny a klidne i tu obyc.sklenenou 😉

fifla
•
29. máj 2008

dost zle...kto by sa uz len ulakomil na takuto flasu. a vobec kupovat taketo veci mimo drogeriu, lekaren alebo detsky obchod by som neriskovala. zas to nie je polozka za tisice.

denousek
•
30. máj 2008

jo tttaaakkk..ono je to od tamanu 😀 aha...no tak to ja detsky zasadne kupuju v drogerce a v lekarne to je pravda..
ja jsem to myslela tak ze ta flaska vypada normalne ze kdyby takovou meli v drogerce tak ze vypada normalne ne...

novako
•
30. máj 2008

Ahoj holky, tady na těchto stránkách najdete upozornění na nebezpečné výrobky www.qmagazin.cz

krista
•
30. máj 2008

My máme naštěstí Aventky, ty jsou snad v pohodě 😕

schwarzovka
•
30. máj 2008

nedávno jsem přepínala televize a na francouzském kanálu mluvili právě o těch Aventkách, ukazovali tam rozčilené maminky a obchody....bohužel jsem nerozumněla ani prd 🙂 , tak nevím, jestli neměli nějakou špatnou sérii - třeba

kristynaw
•
30. máj 2008

aventky jsou spatne..viz diskuse lahvicky a BPA

krista
•
31. máj 2008

No to je výborný 😖 Ale já tam žádný číslo nemám tak to jí mám přesto vyhodit? 😒

krista
•
31. máj 2008

Jo mam tam 4G 😉