Prací prostriedok na detské oblečenie: Aký je najlepší?
Ahojte maminy! chcem sa opýtať aký prací prostriedok používate pre veci vášho drobce!Ja čo si pripravujem vecičky do výbavičky a tak ich periem v taide a dávam aj aviváž silan sensitive a čo sa mi dá to potom ožehlím.
Ja som používala od narodenia tekutý ariel a silan aviváž, ale potom som prešla na Kuschelweich aviváž. Všetky vecičky žehlím obrátene a tým pádom sa to aj dezinfikuje.
ahojte,
môžem používať od narodenia tekutý Persil gel sensitiv? Kúpila som ho, ale väčšinou tu čítam Lovelu alebo Ariel. A že ten Persil gel ste začali používať až neskôr..
Ahoj Veronika81.
Ja si myslím, že na tom nič nie je keď budeš používať gel. Kamarátka s Lovelou nebola spokojná tak si tiež kúpila Persil gel a už v ňom aj prala. Ona je v 33tt. A ja som v 25tt a tiež si kupujem Lenor sensitive alebo Persil. Takže ja si myslím, že sa nestane nič.
me se malej po Lovele nehorazne osypal ted peru v Batole a super, jen pocitej s tim ze gely maji vetsinou mensi praci ucinnost a kdyz se ti prokadi nebo u prikrmu potom to jde dost tezko dolu.... ja teda nemuzu si stezovat, krome mrkve se mi vypralo super vse i boruvky 😉
mne sa tiez maly z lovely vyhadzal...cize mimino, batole alebo najnovsie praci sliz som si vyrobila....to je na latkovky ako stvorene... a avivaz som najprv nepouzivala a potom obcas lenor... alebo ocot a etericky olej 😉
Ahojte.
Poculi ste uz o znacke Bambino Mio? Vyrabaju plienky textilne a maju aj pracie prasky. Ja od narodenia az doteraz pouzivam tento prasok, je len pre deticky a maju aj taky co sa pridava k normalnemu prasku na desinfekciu.Volaju sa Miocare a Miofresh ale kupite ich len v niektorých specializovanych predajniach pre deticky.
Ďakujem vám, tak ja skúsim všetky vecičky oprať v tom persile a za pár týždňov uvidím reakciu.. Je pravda, že každému môže vyhovovať niečo iné.
ahoj já peru i nové věcičky,jinak jsem prala v persilu sensitiv a chtěla jsem zkusit něco jinýho tak jsem si koupila lovelu a výsledek dcera se po ní pěkně osypala a já z ní měla pěkně vysušený ruce,rychle jsem se vrátila k persilu
ajojte..tak ja som kupila dnes prasok Persil senstitiv plus a Silan natural sensitiv 😵 😵 😵
tak som zvedava..dufam,ze sa babo nevyhadze... 😒 😉
kedy ste zacali prat vecicky vy?v akom tt? 😕
Ahojte, existuje pre babatka taky prasok, ze sa nepomiesaju farby? Lebo mam nakupenu vybavicku v roznych farbach, a nehrozi prat kazdu farbu zvlast, lebo by som mala toho malo. Myslim nieco ako woolite color mix.
ahojte si vas ak tu citam a nebude dobre ked operem vecicky v normalnom prasku aky pouzivam stale ved to nemusi babetku nic spravit ked sa ma vyhadzat tak sa vyhadze aj z persilu aj s loveli nie aspon taky je moj nazor
dicinka, ja som prala cca. v 35-36tt a tiež mám Persil sensitiv, aviváž som zatiaľ nedávala 😉
katka, neviem o takom prášku, možno ešte baby poradia. Ja mám väčšinu v svetlých, pastelových farbách, prala som to spolu aj s bielymi vecičkami, na 40 stupňov tam nemalo čo pustiť farbu. A pár tmavších kúskov som oprala v rukách. l
ja jsem prala v Lovele a ted v Batoleti, nekdy na 40, nekdy na 50 a nic mi barvu nepustilo.. 😉
babulky, detske prasky sa odporucaju pouzivat, avivaz je cista chemia a vobec sa neodporuca pouzivat pri malom dietatku, iba specialne detske alebo radsej vobec......... takze urcite nepouzivat napr. Silan !!!!!!!!!!!!!!!!
ja pouzivam Lovelu a detsku avivaz Cocodrillo........ myslim, ze Lovela ako prasok je najlepsia .....
ja velakrat periem spolu aj farebne aj biele na 40 a nikdy mi nic nepustilo farbu .....
kosska hadam by si nedrazdila pokozku svojmu dietatku, ked vies, ze obycajne prasky sposobuju alergicke reakcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja vela periem aj v rukach, pretoze ked maly zakaka napr. body, tak to radsej hned operiem v rukach, lebo ked to zaschne, tazko to ide dole ............ na tieto skvrny od kakania je dobre zlcove mydlo z DM-ka .....
pepeies no vidis a nas malej ma alergickou reakci zrovna z Lovely.... 😖 pta je hodne agresivni a problemova jaji uznikdy vic... doporucuje se Batole, Persil sensitive a Ariel... 😉
nejlepsi je dat nejaky tento prasek bez avivaze - to jsou svinstva vsechno a machani navic...
Myslím, že dětské prášky jsou jen trik pro rodiče, kteří mají potřebu mít něco speciálně pro děti. Složení těchto prášků je stejné jako obyčejných, jsou jen dražší a špatně perou. Myslím, že je důležitější a lepší přidat máchání navíc.
K pouštění a míchání barev: Je to záležitost textilu a ne prášku, je-li látka špatně nabarvená a barva pouští, nezachrání ostatní oblečení v pračce žádný prášek. 😉
kubinkov hadam nechces odporucit pre male dietatko obycajny prasok? urcite to nie je len o cene !!!!!!!!!!!!!!! a Lovela vobec nie je draha !!!!!!!!!!!!!!!!! a jedna sa predovsetkym o pokozku dietata, o vyvolanie alergickych reakcii, druhorody je material praneho pradla, aspon teda mne je dieta prednejsie ako handry !!!!!!!!!!!
Je to tak, doporučuji obyč prášek a dobře vymáchat. Mám s tím nejlepší zkušenosti. Zatím neznám prášek, který by neobsahoval chemii. Reklama je mocná... 😨
myslim, ze nase mamy nemali detske prasky, niektore nemali ziadne prasky a nemali sme alergicke reakcie 😀 to je moj nazor 😀
pepies podivej se do temat na atopicky exem atd kolik reakci prasek - nejcasteji Lovela spousti 😢
ja taky, nastesti jsme to zjistili jcas ale trvalo nam 2,5m nez se malej toho trosku zbyvil a nevypada jak suchy cerveny struhadlo ☹
kubinkov ked bude viac casu, kuknem temu o tom ekzeme, bola som cela vytesena, ked som zacala pouzivat Lovelu, ze konecne nie je vyhadzany ...............
maleho musim kupat aj v specialnych kupeloch, lebo ma citlivu pokozku, samozrejme, atopicky ekzem to nie je ... my mame inac v rodine tie kozne problemy, mama aj otec maju psoriazu, ja zatial nie ale zevraj je to dedicne, tak som chcela pre maleho len to najlepsie .....
takze beriem spat a diky za radu 🙂

Poznáte niekto prášok MINRISK? Vraj je to úplne protialegické.