Problémy s pretekaním Pampers Pants v noci
Ahojte,
Stalo sa niektorej z vás že ste po noci našli dieťatko mokré lebo mu pretiekla pamperska (pants)?
Malý má cez 9 kg čiže nosí veľkosť 4. Odkedy má túto veľkosť je to takmer každú noc. Už som zúfalá. Keď mal trojky nikdy sa to nestalo.
Vďaka za odpovede 😊
Nemas tie polske pampers? Pri nich sa mi to tiez stavalo. Istota bola ho raz v noci prebalit a neprecikal sa.
Kazda matka to zazila, kup inu znacku, treba skusat co ti sadne
Tak mu nesedia. Treba vyskusat ine. To je cela veda 🙂
@alica_1991 synovi na noc sadli Huggies pants,dovolim si povedat ze 100% lepsie ako Pampers.vyskusaj,casto maju v tescu na ne akciu,su za dobru cenu
Áno mne sa dcéra v nohavickovych plienkach precikala každú noc tak som ostala pri obyčajných plienkach .Niektoré sa vraj precikaju v obyčajnych.Kazdemu sedí niečo iné
Ja dávam teraz na noc kolorky, lepšie mu okolo nožičiek sadnú. Inak sa celú noc prehadzuje a tak sa mu tiež stalo, že pretekal - až na spací vak 🤦
Ja na noc nedávam Pants, ale normálne Premium Care, podľa mňa vydržia viac. A v noci mu je jedno, či sú to klasické plienky alebo nohavičky.
Odporúčam ti aby to bolo: pampers pants MP
@anonym_d91aab vďaka za tip skúsim kúpiť v lekárni. Ale nie je MP len označenie pre mesačne balenie?
Tak mu nesedia. Treba vyskusat ine. To je cela veda 🙂
@diankadop super odpoveď 😂
Treba dat pozor na tu vnutornu gumicku.nasa ich precikala ked ju obcas prebali muz a gumka ostane nakrivo.alebo zhrnuta vnutri.gatky skus vytiahnut co najvyssie a tu gumku mu naprav a daj na celu ritku.ak nepomoze na noc davaj radsej lepackove..alebo skuste inu znacku. Pampers pants maju aj specialne night..
@anonym_d91aab vďaka za tip skúsim kúpiť v lekárni. Ale nie je MP len označenie pre mesačne balenie?
@alica_1991 je ale vyrábajú to inde a to je ten rozdiel,za vyskúšanie nič nedáš,ak ajtak kupuješ

Ak sedí veľkosť určite....
záleží aj,kde to je vyrobené
Teraz akurát som kupovala plienky tiež pampers v obchode,no vždy objednávam z netu
A tie isté a tie pretekajú a z netu nepretekaju
A zistila som, že záleží,kde sa vyrábajú i keď by malo byt to isté
Takže nabudúce skús odinakiaľ kúpiť