Prosím mamičky, poraďte nejaký dobrý babysitter?
😝
angelcare, mam ten najnovsi, ma senzor dychu, odposluch, video, moznost prihovorit sa cez vysielacku dietatku, kameru,dotykovy monitor, nocnu kameru..a da sa pekne nastavovat podla potrieb
jednoznacne odporucam philips myslim 461. tu uz zrejme nezozenies novu len pod rukou. ale ja som velmi spokojna. na neskutocny dosah, zachytava najmensie suchnutia, ked si nastavis a my mame jednu cas do siete-je moznost aj na baterky. a druhu mame do siete so zabudovanou nabijackou, do ktorej sa vklada prenosna cast, tkora ma v sebe vlastnu bateriu. mne to neskutocne vyhovuje, elbo byvame v dome, ked potrebujem vybehnut von, tak len schmatnem odposluch a idem. ma aj kontrolku, ktora ta svetelne aj zvukovo upozorni ak zlyha spojenie, pripadne vypadne prud. ja som velmi spokojna. jedine co mi chyba, ale nie je nutnost. je, ze obcas by sa mi zisla obojstranna vysielacka. lebo kolkokrat deti potrebuju aby som spravila iba pssssst a spia dalej. takto vzdy musim vbehnut do domu, vyliezt na poschodie, medzi dverami spravim psssst a potom letim zase spat. ale to je uz ozaj len taka prkotina. mali sme aj lacnejsie varianty. v byte ok, aj ked jedny nam zachytavali susedov odposluch a reagovali na vytah, ale v dome uz neboli dobre, lebo na vacsiu vzdialenost sustali a stracali signal. ked si v dome, tak musis mat trosku kvalitnejsiu, lebo nutne sa budes pohybovat okolo domu. ked spinkaju treba cosi porobit aj vonku.

ak myslis tu elektronicku vecicku a nie osobu 😀 ,tak je ich milion druhov od lacnejsich az po vymakane kamerove systemy co maju v sebe zabudovane od radia az po dvd vsetko 😀 ....osobne si myslim,ze ak sa jedna o byt,tak tam je to uplne zbytocne...pochybujem,ze v 2,3,4 izbovom byte nezapocujes dieta.ak sa jedna o poschodovy dom,tak tam tiez nepotrebujes spickove zariadenie co ma dosah 1km...hadam tak daleko nebudes od domu bez dietata 🙂 ...ale vsetko je len otazka priorit a penazenky....inak aj ta lacnejsia robi vlastne to iste ako draha....a okrem toho este milion nepotrebnych veci.ja osobne som mala najlacnejsiu od Fisher Price...stala okolo 25 eur a uplne mi stacila.