icon

Pyžamká Vaeinat baby

veverka84
6. aug 2012

chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymito pyzamkami?moja dcera je dost chuda a vyzeraju take slim 🙂 a navyse maju krasne motivy,len neviem ktoru velkost objednat kedze 3-4 nerobia a dcerka bude mat 3 roky v novembri...podla rozmerov mi pridu 2-3 roky akurat a 4-5 velke...

oliverko5
•
6. aug 2012

ahoj..my ich mame asi mesiac maly bude mat v decembri 3 roky a su nam nadoraz hlavne vrch nohavice su dlhsie a uzke dost.dostali sme to to ako darcek ale na mimibazari su aj velkost 3-4 roky ked som dobre pozerala..inac spokojnost nenatahuju sa a su pekne farebne.

veverka84
autor
•
6. aug 2012

@oliverko5 mne napisali ze v 3-4 velkost sa nerobia...asi vezmem na skusku vacsie len vsade sa objednavaju do kelu...a chcela som jej ich do skolky na september.

oliverko5
•
6. aug 2012

skus na mimibazari maju tam najvacsi vyber a mas to doma do tyzdna ja tam nakupujem skoro vsetko..ja som tiez objednavala malemu do skolky uz.

veverka84
autor
•
6. aug 2012

@oliverko5 mas nejaku konkretnu co si objednavala lebo mne zatial 3 odpisali ze na objednavku do 2 tydnov cca...len ja som v 36 tt tak radsej by som mala pre nich vsetko nachystane pre istotu...

trinastka
•
6. aug 2012

mohla by som vediet kde presne na mimibaz. to najdem? nemozem to akosi tam najst.Rada by som,kedze sa blizi nastup do skolky.Vďaka

oliverko5
•
7. aug 2012

@veverka84 ahoj myslis konkretne pyzamka ale aj ine veci?

veverka84
autor
•
7. aug 2012

@oliverko5 pyzamka ostatne aj ja kupujem cez mmb 🙂

oliverko5
•
7. aug 2012

daj si vyhladat pyzamka uved velkost a znacku pyzama tam ti to vyhodi uz.

trinastka
•
7. aug 2012

dakujem moc...su krasne