Šetrné plienky pre dieťa
Ahojte, poradíte mi prosím nejaké čo najviac šetrné plienky pre dieťa? Od narodenia používame Kolorky, no dostal z nich po 2 rokoch plienkovú dermatitídu, tak hľadáme náhradu. Poprosím len také, čo kúpim normálne v lekárni/drogérii nie cez internet. Ďakujem.
Tiež sa pridávam k názoru, že len skúšať. Prvé dieťa neznieslo pampers žiadne(po active mal takú červenú riťku, že plakal pri akomkoľvek dotyku, nieto, keď bolo hovienko...), boli sme len na DM bio a Lidl. Druhé dieťa zase ako najust opačne - z DM-kových neskutočné zapareniny, Lidl ešte horšie. Sadli až Pampers premium care. Takže len skúšať.
@hsara99 my mame babybaby soft od narozeni a nemeli jsme zadne zapareniny. Vim, ze se daji koupit v bille 🙂
viem, ze dm ma tiez take nejake prirodne eko plienky. ja mam rada ich vyrobky, asi by som tieto skusila.

hm, to je hop alebo trop. ja som nezniesla pampersky, smrdeli mi, no mali v pohode tolerovali obaja lidlove. kupovala som aj DMkove tie eko a uplne najlepsie /aj najdrahsie, boli z netu moony. tie pomohli aj kamoske, jej sa maly vyhadzoval skoro zo vsetkych ...