icon

Šetrné plienky pre dieťa

hsara99
9. dec 2022

Ahojte, poradíte mi prosím nejaké čo najviac šetrné plienky pre dieťa? Od narodenia používame Kolorky, no dostal z nich po 2 rokoch plienkovú dermatitídu, tak hľadáme náhradu. Poprosím len také, čo kúpim normálne v lekárni/drogérii nie cez internet. Ďakujem.

ukulela
•
9. dec 2022

hm, to je hop alebo trop. ja som nezniesla pampersky, smrdeli mi, no mali v pohode tolerovali obaja lidlove. kupovala som aj DMkove tie eko a uplne najlepsie /aj najdrahsie, boli z netu moony. tie pomohli aj kamoske, jej sa maly vyhadzoval skoro zo vsetkych ...

amonet
•
9. dec 2022

@hsara99 dmkove eko, a bobilo

tosomja
•
9. dec 2022

@hsara99 veľmi ťažko takto radiť. Moje deti donedávna mohli lidlove, teraz majú červené riťky z nich. Ani Pampers premium care, ani kolorky. Jedine Pampers active vyhovujú, čo predtým nemohli. Sem tam kúpim v jednote tu ich značku Coop Jednota, sú lepšie ako Lidl, aj ako dm.

uriva
•
9. dec 2022

Tiež sa pridávam k názoru, že len skúšať. Prvé dieťa neznieslo pampers žiadne(po active mal takú červenú riťku, že plakal pri akomkoľvek dotyku, nieto, keď bolo hovienko...), boli sme len na DM bio a Lidl. Druhé dieťa zase ako najust opačne - z DM-kových neskutočné zapareniny, Lidl ešte horšie. Sadli až Pampers premium care. Takže len skúšať.

bluemoon24
•
9. dec 2022

@hsara99 my mame babybaby soft od narozeni a nemeli jsme zadne zapareniny. Vim, ze se daji koupit v bille 🙂

petamich
•
9. dec 2022

Moony, tie su ale trosku drahsie alebo potom napr. Baby Baby soft su fajn

ludmilik13
•
9. dec 2022

viem, ze dm ma tiez take nejake prirodne eko plienky. ja mam rada ich vyrobky, asi by som tieto skusila.

lyci
•
9. dec 2022

@hsara99 baby baby soft. ja som kupovala cez net, ale mavaju ich aj v bille

54tinka54
•
9. dec 2022

@hsara99 babybaby soft sú vhodné na citlivú pokožku, nie sú bielené chlórom ani parfumované