Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
Samozrejme sa chystam aj ja 😎
Zapareny zadocek sme mali nedavno - maminka si nevsimla, ze sa mala pok.... 😲
Ale uz na druhy den to bolo celkom OK
my chodime plavat. pri plavani deticky aj otuzuju - v teplej vode co plavame vezmu hadicu so studenou vodou a tak jemne pod nimi tou hadicou pobehaju a po kazdej hodine sa ideme ohriat do sauny zohriatej na cca 50stupnov. je to fajn a aj malemu sa to velmi paci. ale asi som trosku odbocila 😉
taanak to sa mi stalo nedavno, chudak maly tlacia sa mu stolicky a dostal z toho hnacku. v noci sa pokakal a ja som akosi nepochopila ze chce prebalit. tak sa v tom chudacik valal az do rana. rano by som si bola strelila. doteraz si vycitam ze som ho v tom nechala. ale ritka to chvalabohu predychala a zapareniny nikde.
Ale na to, ze sa jej to stalo v 14 mesiacoch prvy krat, tak mame celkom dobru bilanciu 😀
Ahojte dievcata, chystam sa na konferenciu v Ba a chcem sa opytat ci sa tam budu dat kupit latkove plienky, alebo aspon pozriet. Olinka ty prides? Potrebovala by som poradit a chcela by som tam. 🙂
joj evuska, asi som prisla po funuse 😀 jasne ze som tam bola a aj dalsie super obchodiky. konferenciou som bola nadsena. Hoci som stihla len 2 prednasky. Ale aj tak super. Ale som si ista, ze ak nie ja, tak ti isto niekto z dalsich plienkovych predajcov rad poradil. 😵
napadlo ma, že či by sa nemal dať návrh na premenovanie tejto témy, lebo ten názov je už dosť zastaralý, keďže výber je už omnoho širší.
tiez som za - asi by bol najvhodnejsi tak ako na ceskom konovi latkove plenky tak u nas latkove plienky ? alebo moderne latkove plienky?
dajte vy svoje navrhy
ja som za moderne latkove plienky - bez toho moderneho to pripomina stare casy, ked ich bolo treba vyvarat a podobne 😎
navrhujem: latkove plienky - moderne, zdrave a ekologicke 😀 sak si robme reklamu, no nie???
tak ako, kto sa ujme tejto ulohy? Ak si nikto nehlasi, mozem aj ja, ale su tu aj zasluzilejsi clenovia 😎
som to tu ani nedočítala, že sa bavíte o názve a hneď im napísala, tak to ešte zmením, ale ako teda? niečo vymyslím, ako člen s najväčším počtom príspevkov sa vyhlasujem za císara 😀
tak sa mi páči návrh bambusky 🙂 , nech si nemyslia, že sme socky (aj keď teda my sme 😀 )
super zuzi dakujeme za nove meno. kili plne respektujem tvoju poziciu lidra s najvacsim poctom prispevkov 😀 😀 😀 😝
Teeda.. pekný názov ste vymysleli 😵
Ozaj, musím sa pochváliť, už sa mi podarilo jednu maminu zlomiť na látkovky.. teda už bola trošku nalomená, keď som hovorila, že plánujem prejsť prejsť na "lavables" ako ich tu volajú a keď ich videla naživo, tak sa "zlomila" definitívne 😀
Babulky, používate babylegs, alebo nejakú inú alternatívu? Malá mi začína loziť a vkuse má kolená holé.. používali ste ich aj v lete?
Ja som pouzivala ustrihnute podkolienky. V lete, hlavne doma na parketach boli fajn, ked bolo teplo tak stacilo vyhrnut ich iba nad kolienko a mohla veselo lozit. A su dobre aj na teraz - ked je teplo, dam na von ponozky, ochladi sa, navleciem "navlecky".
bihan, my mame tenucke babylegs na leto a hrubsie sme mali v zime. je to na doma super. mozno aj na von, ale v kocariku je to jedno :o)). je to super vec a vrelo odporucam...
Ahojky to je super nazov Fajn ze ste to zmenili. Ja som si kupila babylegs na konferencii z mokoshopuJednofarebne bavlnene smotanovej farbyVelmi jemnucke a tiez cena dobra Skoda ze mali posledne.Uz sa tesim ked ich drobcovi navleciem 🙂.
fiiiha, som tu normalne za kreativca? 😀
som hladala, kam zmizla nasa plienkova tema
ja som mala tiez odstrihnute podkolienky, ale teraz na konferencii som kupila desing socks a su super. Malicka ich ma skoro stale. Lebo su super do satky, aj na jej prevalovanie na podlozke. Takze vrele odporucam.

no ja sa na tú konferenciu chystám, tak hádam to víde 🙂