Skúsenosti s prípojnou postieľkou vedľa našej postele
Ahojte. Chcela by som sa informovať, zo skúseností najlepšie 🙂 či mate skusenosť s postieľkou v prvych mesiacoch babatka mensia ako je standardna 120x60 (nakoľko sa nam nezmesti vedla nasej postele), napr takato: https://www.mimulo.sk/detska-postielka-milly-ma...
ci je aj takato postieľka kvalitna, matrac a pod. veľka postielka by bola samozrejme v izbicke, kde by dieta spalo pocas dna. ide mi len o to, aby bolo babo so mnou v noci ..
Uvidíš až porodis. Ja som spala s malým 2m...a potom postupne viac a viac postieľka. Teraz ideme skúsiť takú k posteli, lebo bude druhé a malý je ešte spokojný vo svojej postieľke a vacsia sa nezmestí. Máme ju už kupenu, nemá ani meter ale píše, že je to do pol roka a do 9kg.. tak som zvedavá...
https://www.baby-merci.sk/postielky-2/rastuca-p...
Skus niečo takéto. ☺️ Podľa mňa je to skvelé ☺️
moja rada 🙂 rob to presne tak ako to citis, nikoho nepocuvaj (vsade je plno mudrlantov ale kazdy nech si mudruje k svojmu decku a rozhodnutiam) ale predsa mala rada 🙂 kupte radsej klasicku postielku (kludne aj pouzitu) a odsrobuj si bocnicu na tej strane kde budes mat mimko k sebe a ak mas pokoj do cca 2 rokov a este aj usetris 🙂 bocnicu das ked budes chciet a postielku kam budes chciet a kedy uznas za vhodne 🙂 u nas to slo pekne postupne > bocnica dole , potom hore, potom postielka dalej a potom postielka fuc 🙂
@kigusha vcera som bola na skoleni o prvej pomoci pre deti 🙂 a ako zachranar tak aj sestricka z novorodeneckeho povedali ze pokial matka nieje zdrogovana alebo opita NEEXISTUJE aby dieťa prilahla 🙂
Tiež som chcela malu davat do postielky ale od narodenia spi snami v posteli a poviem ti ako vecer zaspim tak sa zobudim 🙂 ani o milimeter posunuta 🙂
Ale samozrejme je na tebe ako si to spravis j len hovorim ze nemusis sa bat ze prilahnes 🙂
Mala som chicco next2me, za mna lepsia ako klasicka postielka, lebo sa dieta neobucha o drevo :D nam vydrzala do pol roka, ale dcerka bola extra drobna, takze tipujem tak max do 4m, ale kedze je nizsia, nemoze v nej dieta byt ked uz sedi, aby sa daco nestalo. Je to sikovna vec, ale asi nevyuzijete dlho. Ja som ju cez den aj presuvala do obyvacky
@smejko25 nejde len o prilahnutie... ja som sa v noci pri malom zabudila, ze musim ist na toaletu a zistila som, ze odmigroval pod moj paplon ale hlavu mal komplet pod nim a telicko od pasa dole trcalo von.
@veronika1234512345 hej je super🙂 ale zbytocne draha tym ze to chceme iba na par prvych mes. Inak bude mat velku svoju co svojej izbe ...
@tulipanicek jj ja viem ze sa to da,ale nam tam nevojde no 🙂
@jankalukasova presne aj pre to aj preto,ze by som sa prosto nevyspala
@kigusha Aj keby sa vám vošla tak nie všetky postieľky takúto možnosť majú 😉
Tak ju kúp od ruky a budeš to mať lacnejšie a neskôr predas

ved v noci nech spí s vami v posteli..a nepotrebuješ riešiť žiadnu postielku..🙂