Stokke Tripp Trapp stolička
Ahojte mamicky,
zvazujem kupu stolicky Stokke Tripp Trapp a chcela by som vediet, ake vidite nevyhody stolicky a ci by ste ju kupili opat. Vyhody su mi jasne 🙂
Nemam moc moznost si ist ju pozriet osobne, tak by som sa este chcela hlavne spytat, ake su rozmery sedacej casti a tiez opierky na nohy. Nedari sa mi to ani za svet vygooglit. Vsade uvadzaju len celkove rozmery stolicky
Velmi pekne dakujem.
@pivonka01 môžem sa opýtať ako ste s ňou spokojná? Zvažujem kúpu 🙏
@veverka86 stolicku pouzivame stale a akurat pred par dnami som hovorila muzovi, ze aka som rada, ze sme do nej investovali a neulakomili sa na lacnejsie "napodobeniny". Aj po rokoch a intenzivnom pouzivani vyzera stale ako nova - my ju mame v prirodnom dubovom prevedeni, co je este o nieco pevnejsie drevo ako buk. Je to krasny a hlavne prakticky kus nabytku. Fakt ju odporucam vsetkymi desiatimi 🙂 nebudete banovat, je to investicia na vela rokov
@veverka86 stolicku pouzivame stale a akurat pred par dnami som hovorila muzovi, ze aka som rada, ze sme do nej investovali a neulakomili sa na lacnejsie "napodobeniny". Aj po rokoch a intenzivnom pouzivani vyzera stale ako nova - my ju mame v prirodnom dubovom prevedeni, co je este o nieco pevnejsie drevo ako buk. Je to krasny a hlavne prakticky kus nabytku. Fakt ju odporucam vsetkymi desiatimi 🙂 nebudete banovat, je to investicia na vela rokov
@pivonka01 ďakujem za odpoved ♥️

Ahojte, prosím vás, mame stoličku Stokke steps a na jedálenský pultik neviem dať tanierik tak aby sa tam “pricucol” keďže ten pultik je taký drsný/mastny, ako to prosím riešite? Chcem aby maly začal sám papat pomaly, aj mu to ide ale musím mu dat Papanie iba na pultik, tanier hneď letí😀
@smejko47 tak ho nauc, ze taniere sa zo stola nezahadzujte. Alebo mu zatiaľ daj ken take, ci das priamo na pult. Naše deti ani jedno nič nerozhadzovalo. Jasne, špinavé bolo zo začiatku vsetko, ale taniere nelietali.