Tablet pre deti
Ahojte mamicky, aký máte názor na zaspávanie detí a pozeranie do tabletu? Naše deti nechcú rozprávky na dobrú noc, ale obľúbili si "hru na dobrú noc". Ide o zábavnú hru s pesničkami, kde doĺňajú postavičky a predmety..
No najprv jedna rozprávočka na dobrú noc a potom budú s tabletom tráviť každú voľnú minútu, pozor na to! my sme deťom kúpili tablet, pretože Orava mala veľké zlavy a sestra nám to poradila do vlaku na dlhé presuny, aby im lepšie čas utiekol, že to je dobrá vec, no čo platí na jej deti, no u nás doma sa to zvrhlo..
Tablet/mobil pred spanim urcite nie. Obrazovky ziaria vo svetelnom spektre, ktore vyzaruje aj modru farbu a ta dava telu/ociam mylny signal, ze je este den a netreba spat. Potom sa budete casom divit, ze chce hier stale viac a po nich sa mu neda zaspat...
tablet nachvilku po skole ale u nas bol az od cca 7 rokov.. a pred spanim isto nie.. radsej rozpravku
podľa mňa toto na večer isto nie. večer pred spaním, by mal človek vypnúť všetky takéto veci a radšej si čítaj knižku alebo niečo také, pretože keď nám svieti do očí svetl o napríklad z tabletu tak sa nám nevylučuje hormón, ktorý zabezpečuje dobré spanie
Súhlasím, to by som ja napríklad nedovolila. Rozprávky sem tam pozeráme ale isto nie presne pred spaním a že by ako staršia večer pred spaním hrala hry to tobôž nie

Ja myslím, že ak je to jedna hra a ešte poučná a zábavná, tak sa nič nestane, Musíš ísť s dobou a byť moderná matka 🙂)