Topánočky Liliputi. Máte skúsenosti?
pri surfovani som narazila na topanocky s makkou kozenou podrazkou znacky liliputi. mate niektora s nimi skusenosti? su ozaj vhodne pre dietatko, ktore sa uci chodit? neaju klenbu, tak neviem....
Tie so zirafkou su krasne! 😵 Perfektne vymysleli, ze su pre chlapcov aj pre dievcata, tak sa nikto nemusi stazovat... 😀
ja uz mam doma tie topanocky z ciny.. v albume mam odfotene zatial len tie sandalkove + mame 2 take cele.. na doma budu podla mna v poho.. no podrazka je len z jednej vrstvy hrubsej koze a zvysok je z uplne jemnuckej krasnej makkej koze.. pekne drzia na nohe, co som rada, lebo lilly skopala alebo stiahla vsetky ponozky, aj capacky, co sme mali doma a tieto este nedala dole.. 🙂
ja cakam za liliputi....som na ne fakt zvedava, dufam, ze sa mi slecna rozchodi konecne 😀 paci sa mi, ze sa mozu brat aj vacsie, dlhsie vydrzia 😉
biele 😉 nevedela som sa rozhodnut este medzi fuksiou a baklazanom...tak to vyriesili biele
musim tu opat ospievat sandalky. 😵
mame dvoje, jedny ako papucky a druhe von, riskla som to, trosku som sa bala makkej podosvy a nerovneho terenu, hoci som citala skusenosti maminiek, ze detom to problem nerobilo a naozaj, ani nasej tanke!!! a to zacina chodit a je velmi opatrna, az by som povedala bojazliva!!! nerovny teren - teda skor mam na mysli chodniky - vobec ziaden problem, mam dokonca pocit, ze sa jej v nich lepsie pohybuje ako v pevnych kotnikovych, tie, ako keby ju obmedzovali 🤐
no kazdopadne, topanocky odporucam aj na vo! 🙂
standu, do tyzdna som ich mala. no, lenze tie, co som kupovala, mali na sklade.
Ahojte, niekto tu spomínal Robeezky (myslím Bihan), že je to svetová značka a stoja 23 € na eBay... Tak som sa dnes dozvedela (od kamarátky žijúcej v Kanade, ktorá s nimi má skúsenosti 🙂 ), že topánky Robeez sa vyrábajú v Číne, no a podrážku majú iba z jednej vrstvy hrubšej kože, Liliputi majú trojvrstvovú podrážku. Takže si myslím, že sme urobili dobre, ktoré sme sa pre ne rozhodli a nielen kvôli rozkošným žirafkám. 😵
ziskala som informaciu od liliputi, ze topanky sa vyrabaju z Madarska z talianskej koze.
objednala som si dnes, par dni dostanem balik... 😉
aj ja sa ich chystam kupit malemu na buduce leto 😵 mne sa ta myslienka paci, ze sa masiruju nozicky a kedze chodit zacneme asi niekedy v zime a do snehu asi eee 😅 tak na leto sandalky budu paradne 🙂 standu, dudri ked dojdu tak hodte referencie ...
martina a co chodenie po kamienkoch a travicke, v poho?
mne sa hlavne paci myslienka, ze dieta je akoby naboso, to znamena, ze moze pouzivat vsetko svalstvo...priznam sa, ze davnejsiesom kupila sandalky z protetiky, aj tak su nam stale velke ale nechapem, ako v tom ma dieta robit prve kroky. v tom sa da len pochodovat ako robot. takze tieto budu po dome a na paradu do kocara 😀 a ked sa slecna rozchodi, mam aj sandalky zo slovobuvi, s klenbou....kedy ich v nich chodit budeme to je vo hviezdach 😵
ja tiez na doma chcem s klembou, lebo to je rovna podlaha, takze lilipoti tam nemaju opodstatnenie ale na vonka budu super ... dufam 😉
Len pre info, u suedov v shopingu (SCS Vieden) ich maju za 9,90€, co je polovica ako u liliputi
Toto je fakt scestné 😉 Aj moje obľúbené biooblečko je vyrábané v Indii na princípe Fair trade, tak isto moje najobľúbenejšie plienky sú dizajnované v Austrálii a vyrábané v Číne.
Dávala som sem link na britskú stránku, kde sú tie topánky o polovicu lacnejšie, ale ak chcete platiť 2x toľko za maďarské topánky z talianskej kože, je to vaša vec 😉
Aquilka, Robeezky spomínal ten pán z liliputi, ktorý sa sem prišiel prezentovať, ja som reagovala len na neho 😉
hej bihan, ale tie co si davala link nemaju sandalkove prevedenie....no a mne je celkom jedno kde a z coho su vyrobene. ale ak maju trojvrstvovu podrazku a robeezky len jedno....a cena na robeezky je teda uchvatna. a tie ostatne, ktorych je plny net....nevidim to, netusim, ci sa v tom ozaj da chodit alebo je to len ako papuca ci na paradu do kocara. lilly vzala tie cinske a myslim, ze to na chodenie teda EE 😝
tiez mi to pride divne, ze tak znevazujete cinske veci.. 🤐 je rozdiel kupit nieco od cinanov na trznici a rozdiel nejaky original vyrobeny v cine.. drviva vacsina fajne mastnych drahych znaciek je vyrabana v cine, indii, bangladesi... adidas, H&M, C&A a x dalsich
aj tie moje cinske topanocky priamo z ciny kupene su podla mna uplne super a sa tesim, ked v nich bude drobec uz chodit.. 😵
emmka ja ich chcem pouzivat doma na podlahe, radsej tieto, ako take tvrde s klenbou.. skor von by som dala daco pevnejsie.. mala bude mat rok aj tak v zime, tak bude musiet mat nejake normalne topanky, no na jar a v lete zrejme kupim zase taketo nieco.. este neviem, ci tie cinske, alebo liliputi, alebo nejake uplne ine.. a na stranke robeez su rozne topanky, podla toho, na co sa budu pouzivat, ci na von, alebo dnu, tie na vonku su z viacerych vrstiev na podrazke..
bihan, vy pouzivate takyto typ topanociek? aka je v nich podrazka?
Lilly, nepoužívam zatiaľ žiadne, lebo Sára od začiatku behá bosá, ale nadchli ma tieto
http://shooshoosusa.com/products.php?cPath=51
pretože majú aj mäkkú gumovú podrážku, našla som ne veľmi dobré recenzie, tak beriem jedny také a jedny také 😉
Baby jasné, ani ja nemám nič proti tomu, keď sa niečo vyrába z tých istých materiálov, v tej istej kvalite, akurát v Číne... Moja poznámka narážala len na to, že keď niečo stojí 9 €, tak to asi nemôže byť to isté ako tie čo sú skoro dvakrát drahšie... u číňana kúpiš všetko, čo vyzerá byť, že je to to isté, ale to len tak vyzeralo... 🙂
Bihan, tie shooshoos sú fakt pekné, aj ja som si o nich naštudovala, sú určené ako "druhé topánky", prechod medzi tými s koženou podrážkou a klasickými - čiže pre vás. 🙂
Klaudia, Sára už normálne behá v topánkach, ale keď som u Baťu a v iných obchodoch videla tie hrubé podrážky, v ktorých sa ani chodidlo nedá ohnúť, tak tieto mi prídu fakt skvelé 😉 A čistokožené pre dieťa ktoré behá ako drak.. to už fakt len na doma 😅
Ahojte,
aj my používame podobný druh topánočiek ale zn. bobux, dostali sme ich od kamošky z Rakúska a sme s nimi veľmi spokojní http://www.bobuxusa.com/site/index.html - fúúúú len pozerám teraz, že tieto naše sa pohybujú v cenách od 27,90 EUR 😝 a to som plánovala kúpiť väčšie číslá dvojičkám a aj staršiemu, tak zrejme využijem vaše linky, lebo určite budeme hľadať lacnejšiu alternatívu - dííííík. 😉
Janettba, keby si potom objednala Liliputi a prídu ti, určite sem napíš, aké sú v porovnaní s Bobux, som zvedavá. 😵 Ináč som čítala v ich obch. podmienkach, že ak sa ti tovar nepáči, tak ho môžeš do 7 dní vrátiť, tak v tom nie je žiadne riziko. 😉

ahojte, sme stastni majitelia tychto topanociek 😵
vzala som tie sandalky - bezove - zdalo sa mi, ze do teplejsieho pocasia budu predsa len vzdusnejsie, ako uplne uzavrete. mame ich sice iba 1. den, ale uz musim pisat chvaly! okrem toho, ze su nadherne ( a aj na nozicke vyzeraju rozkosne), tak skvele sedia, mala je zjavne spokojna a co je super, len pred tyzdnom sa zacala rozchadzta, je este nesmela, ale akoby sa jej v tych sandalkach nejako lepsie chodilo 🙂 . predtym mala protismykove ponozky....
kedze este vacsinou stvornozkuje, je super, ze ju netlacia a moze ohnut v pohode nozicku. podrazky su skutocne makkucke... zatial ich bude mat len na doma, neskor uvidime.
a este sa mi paci, ze gumicka v clenku je volna - teda ak by sa vytahala, da sa v pohode vymenit, ale myslim, ze to velmi nehrozi. a super sedia, nepadaju. su nam este malicko vacsie - sme velkostne na rozmedzi cisel, cize som uz brala vacsie, ale vobec to nevadi. 🙂
vrele odporucam 🙂))