icon

V čom prať oblečenie pre bábätko?

channel21
23. máj 2015

Ahojte. Aky prasok pouzivate pre babetka? Ja som chcela kupit Dreft baby sensitive a nikde ho neviem zohnat. Na internete mi vypisuje ze predaj skoncil. Poradte dobry prasok ktory vyperie skvrny aj pekne vonia. Dakujem

luciacv
•
23. máj 2015

Ahoj, používam Bupi, alebo Batoľa a periem v tom pre celú rodinu. Bupi má viac neutrálnu vôňu. Na škvrny sa mi osvedčil jednoduchý postup: každú čo najskôr preprať mydlom, používam žlčové.

nikitka27
•
23. máj 2015

@channel21 Ahoj,ja pouzivam akurat len avivaz detsku,sme v poriadku,do teraz sme klop klop nemali problem s tym,ze periem v Tide.Vsetko zehlim a robi to asi svoje,mala ma 3 mesiace a prikrmujem takze byve poriadne zakydane 😀

esterba
•
23. máj 2015

@channel21 Používala som gel z mydlových orechov a rovnakú aviváž s levanduľovou vôňou, ale to len zriedka a keď bola malá trochu staršia.

pribinak
•
23. máj 2015

Kupovala som Lovelu, avivaz ziadnu. Mam rada prirodzenu vonu babatka

prasiatko30
•
23. máj 2015

no kedze je to tvoje prve tak kup nejaky ten norit pre deti alebo podobne specialne, neboj sa u druheho a dalsich deti ta to prejde a budes pouzivat ten co pouzivas normalne a mozno aj dve prve varky operies osamote ale potom ta to prejde a buds to buchat s ostatnymi vecami a hotovo - ale uznavam ze pri prvej dcere ma to drzalo dlhsie. a samo bez avivaze.

sednaja
•
24. máj 2015

@channel21 Ja som používala tekutú Lovelu, ale len kým sa neminula prvá fľaša - skrátka iba zo začiatku. Aviváž nepoužívam vôbec - podľa mňa zbytočná reklama, chémia a žrút peňazí.

mizu89
•
24. máj 2015

Persil sensitive som pouzivala.treraz co mi ostal prasok tak som ho zmiesala s klasickym.uvidim co to spravi ci maly bude mat nejaku reakciu.ak nie tak s detskym praskom sme skoncili🙂 lebo mame uz skoro 7,5 mesiaca

seahorse27
•
24. máj 2015

Urcite bez avivaze. Ja pouzivam gel Lovelu alebo castejsie Batola - to mi krajsie vonia 🙂

lilimoni
•
24. máj 2015

Ja som rok a pol prala v persile pre deti, tusim sensitive to je 🙂 a bez avivaze do 9 meseiacov 🙂

luciacv
•
24. máj 2015

A to s avivážou som netušila a používam ekoaviváž (ecover alebo feel eco) rovnako ako pri prvorodenom, tak aj teraz pri dvojke. Ale napr. na čierne dávam namiesto aviváže ocot, resp. plienky na 40 °C a Sanytol tekutý (plienky sa totiž s avivážou nemajú prať, tie moderné látkovky).

julia92
•
25. máj 2015

Tekuty persil sensitive, bez avivaze... ten persil krasne vonia 🙂

forevent
•
3. jún 2015

Dalli med prací prášok pre alergikov a astmatikov

Chcela by som dať do pozornosti všetkým maminám, ktoré hľadajú vhodný prací prostriedok nielen pre svoje detičky trpiace nejakou alergiou, kožnými problémami alebo astmou. Jedná sa o nemecký produkt, vyvinutý spoločne s prestížnou nemeckou asociáciou daab, ktorá sa zaoberá liečbou alergií a astmy. Dalli med dostupný v dvoch variantách, buď ako tekutý gel alebo prášok. Dalli med je celkom bez parfémov, farbiacich prísad a konzervantov. Na Slovensku ho predáva spoločnosť for event, s.r.o., ktorá má svoju kamennú predajňu v Žiline na Predmestskej ulici č.66, oproti Kotve, od konca júna 2015 aj prostredníctvon e-shopu na stránke www.forevent.eu www.dalli.sk