icon

V ktorých e-shopoch nakupujete detské oblečko?

ssussie
10. aug 2012

Ahojte vsetky zienky. Predpokladam ze uz to tu bolo, ale som tu nova a napochytro to tu neviem najst: Chcela by som vediet kde mam kupovat na nete detske (nove) vecicky. Mame mesacneho drobceka a coskoro pride jesen a tie detske handricky su v kamennych obchodoch uzasne drahe nehovoriac o tom ze od drobceka sa na dlho nemozem vzdialit 🙂 Mnohokrat vidim ako zienky pisu ze na nete kupili oblecenie za par supov, tak aj ja by som chceeela 🙂 Dakujem za rady!

Strana
z2
oblecenieprekojencov
14. nov 2013

Ak hladate oblecenie od slovenskych vyrobcov, tak Vas pozyvam k nam. Ponukame slovenske oblecenie, ktore mame skladom - od c.50 do 110. Nech sa paci 🙂

zlata54
Odpoveď bola odstránená
detskeoblecko
15. dec 2013

skus nasu stranku...uz aj nazov hovori o tom,co v nej mame 🙂

obchodpredeti
29. dec 2013

Navstivte nas a vyberte si z nasej ponuky za dobre ceny .Tovar skladom,rychle dodanie🙂

oblecenieprekojencov
23. jan 2014

Ak hladate oblecenie od slovenskych vyrobcov, mame ho skladom u nas- pancusky, body, dupacky, deky, perinky, zakaldne baliky aj do porodnice a mnoho ineho. nech sa paci 🙂

macka012345
23. jan 2014

Baby porate mi kde kupim chlatu mikinku Hm alebo aj inu znacku len rozumnu cenu dakujem

loli39
3. feb 2014

na tomto eshope www.mamebabo.sk su anglicke a nemecke značky a sedia naše veľkosti

zuzuliak1981
7. feb 2014

dnes idem objednavat z UK, pred dvoma tyzdnami mi dala banka kurz 1.23, nechcem na tom zarobit, len si rozdelit postovne, ktore je 10libier, uz sme dve, mrknite
http://direct.asda.com/george/womens-clothing/D...

petra8107
Odpoveď bola odstránená
ikeashop
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2