Vibračné kresielko
Baby mate doma vibracne kreslo(hojdacku) ? alebo ako sa to nazve😅
aky mate nato nazor ?
je to dost napomocne pri babatku? alebo je to zbytocnost?
Pre nás nenahraditelna vec, nosili sme ho aj k babke, dokonca aj na vylety a dovolenky 🙂 využili sme ho dokonale naplno pri obidvoch deťoch, presne ako píše
@daniela1911, dcéra v ňom často aj jedla, sama sa niekedy ukolisala, no pre nás nepostradatelne 👍
Nemáme vybračne ale hojdacie. Vlastne je to hojdacie kresielko s jedálenskou stoličkou v 1. Je to model Caretero Indigo Beige . Super vec. Neľutujem ani jediný cent co som za to dala. Už druhé dieťa sa mi v tom hojda
Nám to doktorka neodporúčala a ak tak nie dlho, Max na 10 minút denne,že to dieťa má primárne ležať na podložke rovnej a tam rozvíjať schopnosti,že tieto kresielka,alebo dlhé trávenie času v autosedačke nie je vhodné pre deti,že sa potom nesprávne ťahajú do sedu. My sme mali iba obyc vajíčko, ak bolo treba položiť a dať napr chrumky,alebo vodu a rýchlo urobit mliečko,inak tam nebol a vyhadzovať peniaze na vibracne kresielko,kvôli 10 minútam denne mi prišlo zbytočne (chcem aby sa moje deti vyvíjali správne,dbala som na rady dr. )
No pri problémoch s prdmi je vibračné kresielko na nezaplatenie 🙏🏼 Najlepšia investícia.
Nas maly tam nejako nechcel byt, mozno 2x tam zabuval …. Uz by som kupila len babybjörn
Pri kolikach mi to kreslo poskytlo denne vzacny cas bez nosenia. Zacali dva tyzdne po porode a nosit aj ked novorodenca takmer nonstop je narocne. Obcas tam aj zaspal, nema ziadne vyvojove vady. Sediet a chodit zacal sam, nedali sme ho sadnut predtym, ako sa sam udral. Takze za mna super super vec. Zas jasne, ze sa tam babo neuklafa na pol dna 🙂
Mala som uplakané bábeno, kočík ani za svet, nosič nie, postieľka nie, spať nie. Celkovo ležanie na chrbátiku nie. Hojdačka/kresielko bolo vykúpenie.
@lenkadenisa joj môj tam zvykol kakať... On mal problémy s kakanim, no už keď som bola zúfalá, dala ho do kresla, zapla vibrácie a o chvíľu kakal 🙈
@katesocka veru aj moja najstaršia sa tam vedela dobre pokakať 😂 na to som už aj zabudla 😂😂😂

Podľa mna, je akékoľvek kresielko (vibrácne, hracie, ergonomické) vďačná vec. Dieťatko si tam dáš a môžeš si robiť nejaké veci, napr. v kuchyni… dala som si ju na stol… alebo keď som prádlo skladala… moja to mala rada. Nechcela len ležať, a zas nechcela byt v šatke…