icon

Výbava pre novorodenca - kedy ju začať chystať?

12. mar 2021

Ahojte kedy ste zacali pripravovst vybavu pre novorodenca?

tehotna40
•
12. mar 2021

V 22tt som pomaličky začala kupovať keď nám povedali co to bude. Ale taky veľký nakup som robila až v 30tt.

maruski99
•
12. mar 2021

aj ja som chystala az tak v 30tt ale kludne si mozes uz aj predtym nejake tie vecicky pokupit, aspon toho nebudes mat na raz vela

jaskolka
•
12. mar 2021

My sme rozdelili to, zhruba od 20 týždňa sme kúpili dáke veci, oblečenie, vaničku a potom v 30 tt postieľku, kočík.

eskop
•
12. mar 2021

Ja som mala par veci uz hned urobila som si radost 😃 a take oblecenie po 20tom ked sme vedeli pohlavie. Postielku a kocik po 30tom tt

diaalex
•
12. mar 2021

Mesiac a pól pred pôrodom som kupovala kočík v akcii, 2 týždne pred pôrodom som pripravovala výbavičku 🤗

ciarraa
•
12. mar 2021

Ja som zacala nakupovat hned ako som zistila, ze som tehotna. Kazdu chvilu som kupila nejaku vec aj potrebnu, aj menej potrebnu 🙂

zuvelyn
•
12. mar 2021

V piatom mesiaci som som uz mala všetko. Pre istotu.

petamich
•
12. mar 2021

je to individualne, niekto je povercivy, niekto si to chce rozdelit do viacerych vyplat, niekto kupuje velkym treskom 🙂 podla mna nie je univerzalna odpoved, ja som teraz 23tt a pomaly zacinam vyberat, googlit a kupovat

deti95060810
•
12. mar 2021

2 týždne pred pôrodom... ja viem že vtedy boli obchody otvorené a tovaru v nich za vagón... 😉