icon

Zavinovačka na leto - za a proti

8. apr 2021

Ahojte,termín mám na začiatku augusta,čo si myslíte mám si kúpiť zavinovačku alebo netreba lebo bababtku bude teplo?Vobec netuším čo robiť😞ďakujem

pondelok01
•
8. apr 2021

Urcite ano, ale nejaku termoregulacnu. Tenke merino alebo little angel.

juliet86
•
8. apr 2021

my sme mali tiez babo v juli. a bez nej spat nevedelo. kupili sme letnu. summer wrap. taku vo najtensiu. vzdy mozes zavinut iba ruky tie budia najviac a nohy nechat hole. tiez zalezi ake bude leto vase dieta a ci byvate v tehle v tieni ci v podkrovi

fiafia
•
8. apr 2021

Nemyslím si,že je to položka,ktorá finančné zruinuje a stále sa dá neskôr predať. A áno aj v lete je to super vec

hlubik
•
8. apr 2021

ano

paulinkaa2
•
8. apr 2021

Ano mala som. Mne sa narodilo začiatkom augusta a mali sme zavinovacku. Také malé si nevie udržať teplo 🙂

evaachesa
•
8. apr 2021

Little angel termoregulačnú...mrkni bazárik, je ich tu zopár za super cenu 🙂

lucik194
•
8. apr 2021

nie. mam obe letne deti , boli v tenkom spacom vaku, obe neznasali ruky prikryte,

kockopes2206
•
Autor odpoveď zmazal
•
felicita027
•
8. apr 2021

urcite ano, zavinovacky su aj lahke v ktorych sa dieta nespoti... A najma pri zavinovacke nejde o to, aby dietatu bolo teplo ale o pocit bezpecia 😉

lenuska9999
•
8. apr 2021

Nás sa narodil koncom augusta a zavinovačku sme používali. Odporúčam kúpiť tu čo má spevnený chrbát. Je tam vložený taký molitan alebo čo to je..

patka06
•
8. apr 2021

Kúpila by som jednu tenkú "pre istotu", niekedy sa s malinkým bábätkom lepšie manipuluje v zavinovačke
Ja som zavinovačku nepoužívala vôbec /dcéra je septembrová/

zuvelyn
•
8. apr 2021

Za mňa tiez áno. Moj je májový a mam klasickú nemocničnú s letnou vložkou. Spaval v nej asi mesiac a pol

oliali
•
8. apr 2021

Asi zalezi aj od dietatka... ja mam jul a august... prvy chvilku vyuzil, druhy vobec... teplo mu bolo

veverickav
•
8. apr 2021

Veru, zalezi od dietatka. Moj je junovy a absolútne v tom nechcel byt, v ziadnej.spaval len tak v hniezde. Doteraz neznasa byt prikryty.