Zimné topánky pre 1,5-ročné dieťa
Pekný večer prajem,
bola by som veľmi rada, ak by ste mi odporučili dobré, kvalitné, nepremokavé ale najmä teplé topánky do snehu pre deti (1,5 r.; 22č), s ktorými máte pozitívnu skúsenosť.
Príde mi to, že všetky topánky, ktoré hľadám pre malé deti sú nedostatočne teplé a nožky buď premoknú alebo sú ľadové.
Ďakujem krásne 😊
@p_gregusova ja na zimu kazdy rok kupujem demar mammut. 100% nepremokave a teple. mali sme raz protetika s kozusinou a premokli v prvej mokrej trave
nuz, topanka sa hlada aj podla rozmeru nie iba podla velkosti. moja ma frodo paix winter pekne makke a teda davam len pancuchu, suche a teple
@p_gregusova mám dobré skúsenosti s DD step, Geox a Superfit. Ani jeden syn nemal nikdy mokré nohy, samozrejme nechodíme von keď leje ale normálne keď je mokro, naprsane alebo aj sneží, či mrholi dážď. Tiež na sánkovanie ich nosia.
@p_gregusova my obuvame barefoot, ale so zimnymi sme mali problem, kym sme neobjavili tieto : https://www.decathlon.sk/p/168205-148460_detske...
Su aj modre. Nie su velmi siroke, ale makkucke, starsie si ich obuje samo, pomocou tych kruzkov, kde da prsteky, nase deti ich miluju 🙂. Jedina ich nevyhoda, ze su len po cislo 25.
@p_gregusova jednoznačne supetfit. Mali sme 4va ani v jedných nemala mokre nohy.

@p_gregusova mam protetiky vo vnútri s niečím ako kožušina, ja som ich naimpregnovala a sú ôk, dokonca by som povedala, že občas sú aj trochu moc teplé... Mam iný problém, sú ťažké a syn v nich nevie chodiť, ale zatiaľ som teplé, nepremokavé a odľahčené nenasla