icon

Zimné topánočky

lilcookie
28. okt 2022

Ahojte maminy , rada by som si od vás nechala poradiť, aké topánočky kupujete svojim detičkám na zimu.Mám na mysli deti vo veku 2-3 rôčky.
Kupujete iba zdravotnícke topánky napríklad protetica alebo aj z obchodných retazcov typu H&M či reserved?

zuzkaa1991
•
28. okt 2022

@lilcookie ja som kupila bogs alebo demar cizmy za mna topka a lahke

ikonica
•
28. okt 2022

Kupila spm v lidli lupilu cizmy nepremokave a este superfity...

natalala
•
28. okt 2022

@lilcookie ja som na tento rok kupila na zimu jedny ddstep, druhe froddo a este jedny bisgaard zateplene gumaciky. Nekupujem topanky v spominanych retazcoch, je to nekvalitna obuv aj ked vizualne velakrat pekna. U tak maleho dietatka (moja ma 2,5) je lepsie vybrat kvalitnu topanku, kt podpori spravny vyvin chodidla.

jjanulienka
•
28. okt 2022

My kupujeme väčšinou d.d. Step alebo Protetika

beata_k
•
28. okt 2022

Ma sikou nohu, takze len konkretne znacky. Tak, ci onak. Mam len jednu podmienku. Musia byt kozene.

mamamasama
•
28. okt 2022

Náš má na dvor Quecha z Decathlonu. Nepremokavé, teplé, vysoké, takže aj do snehu.

nikpa
•
28. okt 2022

@lilcookie nekupujem pre deti Hm, Reserved, Next a pod... Topánky su veľmi dôležité, radšej si za ne priplatím a kúpim lacnejšie napr. tepláky, mikinu... Predsa záleží od toho noha, chrbtica, deti su ešte vo vývoji, nerada by som im nechala spomienku na cely život v podobe krivej chrbtice alebo vyčaptanej nohy (obrazne povedané).

evkamotka
•
28. okt 2022

Tuto zimu starsi froddo, mladsi dd step. Riadim sa rozmermi chodidla, tzn dlzkou ale aj sirkou nohy. Tvarom chodidla-volim barefooty, ktore maju tvar ako realne noha ma, nie su v spicke zuzene

cherry_cherry
•
28. okt 2022

H&M a podobne nekupujem. Vacsinou su to velmi tvrde boty, uplne neohybne.
S DD step mam zle skusenosti, vzdy po 2-3 tyzdnoch vyzerali akoby ich nosila 2 sezony 🙈
Ja som si zvykla kupovat Geox alebo Superfit. Pre strasiu uz aj Lasocki z CCC, daju sa najst schopne.

riskoh
•
28. okt 2022

Geox

stanislavicenka
•
28. okt 2022

@lilcookie tieto znacky, co si pomenovala okolo zdravotnych topanok ani nesli. A retazcove topanky som nekupila nikdy ani sebe, ani detom. Kupujem barefoot topanky

yanni
•
28. okt 2022

Urcite take ake si ty vymenovala nekupuj. My sme na barefoot. kazoo dieta ma od inetto vyrobcu. Treby polerat nohu, dlzku, sirku a zohladnit aj nart. Next, Reserved atd. su primarne zamerane na oblecenie. O topankacvh nemaju ani sajnu.

adonish
•
29. okt 2022

@lilcookie dcerka ide mat tretiu zimu zateplene gumaky znacky Enfant. Lahke, hrejivé, nepremokave 😊 este ma na striedacku Superfity

jesenzima
•
29. okt 2022

Decathlon, nepremokavé, zateplené..

janulik2008
•
29. okt 2022

Malá napr v troch rokoch mala NIKE tenisky. Na zimu sme skúsili hocijake aj nejaké za 50€ tie také gumáky čo sú zateplené a leteli do koša až sme skončili pri DEMAR a tie sú najlepšie na suchú zimu vezmeme asi terrex len teda malá má už 7. a súhlas ako tu niekto písal napr HM má veľmi tvrdé topánky to mala ani nechce

animus
•
31. okt 2022

@lilcookie zateplené goratexove primigi

tinsssss
•
3. nov 2022

@lilcookie Ahoj, ja kupujem jeseň jar ddstep, ale presne ako mamina vyššie podotkla, po 2 t vyzerajú, že majú 2 roky😀 každopádne my sme celú minulú zimu prelietali v demar gumakoch s ovcou kožušinou vo vnutri. Tá mňa sú to jedny skvelé boty, teplé, do každého počasia. Bála som sa, že sa jej v nich bude šmýkať, ale nebolo to tak. Topánka je ľahká, čiže sa v nej aj dobre chodí. Ona sa ich na jar odmietala vzdať 😀 chcela gumáčiky. Bodka. Túto zimu bude mať 2apol roka a opäť kúpim demar