Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?
Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉
Ahojte,prosim Vas je niekto kto vie co najskor dodat sirup Tannen?Idealne predajca BA a osobny odber. Pripadne prosim poradte nieco na kasel u 7roc.dietata.Mame tymianovy kremik aj eukasol.Citala som ze tento sirup je dobry aj na kasel.Dcera ma chripku a strasne kasle hodinove zachvaty.Dakujem
môžem poprosiť aktuálnu cenu olejčeka z 31 bylin?Ďakujem
Ahojte Dievcata pred nedavnom som si kupila 31 olej synovi.Teraz dostal zase nadchu no neviem ako ten olej pouzivat.Ono je popisane načo všetko je ale nieje ako ho aplikovat.Napisali by ste my ako ho pouzivate vy a ci sa moze aj vnutorne.Dakujem napr.na tu nadchu
@miruska15
kontaktuj poradkinu, od ktorej si si olej kupila. Urcite Ti rada vsetko podrobne vysvetli 🙂
Jeden zo sposobou je napriklad tzv sucha inhalacia - kvapni kvapku oleja do dlane, potom dlane silno posuchaj o seba, spoj ich tak, akokeby si chcela nabrat vodu zo studnicky a priloz k ustam a nosu, pozor pritom, aby si sa olejovymi prstami nedostkla oci.
A pomaly opatrne zacni dychat.
Tento sposob je vyborny aj v pripade, ze sa clovek potrebuje ukludnit, pripadne sa celkovo neciti dobre.
Suchu inhalaciu mozes robit tak dlho ako Ti je prijemne. Telo Ti same povie, ci este chce a potrebuje.
Co sa tyka vnutorneho pouzitia, tak my "Justaci" ho vnutorne pouzivame avsak toto nie je oficialne odporucanie a treba byt velmi opatrny. (urcite nie deti) Olej je velmi silny a moze podrazdit sliznice. Ohladom tohto urcite kontaktuj svoju poradkinu ona Ti to vysvetli.
Olej z 31 bylín je na nadchu výborný, avšak musí sa naozaj dávať len po kvapkách - olej po použití trošku akoby štípe, brnia natreté miesto, trvá to len pár minút, ale pre deti to môže byť veľmi nepríjemné takže záleží na ich veku. Neodporúča sa deťom do 2 rokov, môj brat ho nemal ale napríklad rád vôbec až do 8 rokov. Výborné je tento olej aj pri upchatých dutinách inhalovať - kvapnite sa cca 1-3 kvapky do horkej vody v mise a dýchame paru pod uterákom - toto asi len pre dospelých ľudí, 5 minút človek skoro plače ale za to sa nádchy neuveriteľne rýchlo zbaví. Samozrejme záleží na človeku, poznám ľudí ktorým pomáha a nemôžu si ho vynachváliť a aj naopak ľudí ktorým nič nerobí.
Vnútorne sa dávajú 1-2 kvapky na lyžičku medu alebo na kocku cukru. Tu naozaj dbať na počet kvapiek. Výborná je kombinácia oleja s tymianovým krémom - ja si takto vyliečila zápal dutín, a taktiež ide táto kombinácia výborne používať pri bolesti kĺbov a podobne na masáže. Musia sa starostlivo vmasírovať aby sa čo najviac dostalo pod pokožku.
No nieje to na uvazeni kazdeho poradcu, je to vylozene proti pravidlam a podmienkam spoluprace. Ty ako poradca mozes radit a popritom predat nieco aj takto cez MK, ale nesmies produkty priamo ponukat cez net sposobom ako Monika.
Ahoj, každý robí čo může. A na tomto fóre konkrétne v tejto debate a príspevkoch si navzájom poradcovia získavajú zákazníkov a opačne. Tak nerozumiem čo proti tomu máte. Je to biznis ako každý iný. A zľavy sú samozrejme súčasťou obchodu. Všetci poradcovia a predávajúci akejkoľvek kozmetiky a výrobkov v akejkoľvek značke vedia o čom hovorím. Tak sa ospravedlňujem ak som vám nejako poškodila. No mrzí ma, že príspevok bol zmazaný. Zariadim sa inak.
A len chcem dodať, že výrobky Just používam osobne veľa rokov. Je skvelá no , samozrejme aj finančne náročná a hlavne pre nás mamičky s deťmi, ktoré by ju chceli používať aj na různe zdravotné komplikácie. Tak prečo si nepomôcť?
Ahojte, pridajte sa k nám...Jusťáčky a mamičky hľadajúce pomoc v prírode...teším sa...https://www.modrykonik.sk/group/8151/
aká je kozmetika JUST? ja to ani kozmetikou nenazývam, skôr apatieka 🙂 pretože pomáha so zdravotnými problémami, pomohla mi vysekať sa z problémov s kĺbami po pôrodoch, pomohla mojej mamke s chrbticou a pri onkologických problémoch, teraz nám pomáha s imunitkou mojich detí a sprevádza nás na každom kroku, denno denne, u nás je to topka 🙂
@adazdca https://www.modrykonik.sk/group/8151/ Just - zdravie z prírody pre všetkých. Kľudne sa pridaj unique26 do skupiny. Tam nájdeš všetko vo väčšom rozsahu komunikácie. Ak sa však budeš chcieť poradiť o prípravkoch Justu, ich používaní kľudne sa ozvi. Rada poradím. Pekný deň... 🙂
Chcela by som sa opytat, prosim vas, je toto dobre aj pre hypotonicke 4-mesacne babeno? Na masirovanie?
žial tento olejek sa nedoporučuje pre deti do 2 rokov ☹

@nanku a prosim kolko vydrzi to jedno balenie? polovicna davka je tak asi 5ml..1 cajova lyzicka?