Aká odsávačka hlienov je najlepšia?
ahojte, prosim vas potrebujem poradit ohladom odsavacky hlienov.moj 9-mesacny syncek je cely zahlieneny a tie hlieny vracia.mam taky obycajnu odsavacku ( pumpicku) a s tou sa mi nedalo odsavat a este duplom ked sa mykal.dakujem za vase rady
my mame uz druhu od Nostek. Som s nou velmi spokojna,nikdy ziadne problemy. Aj deti si ju same prinesu na odsavanie. V noci zakryjem vysavac paplonom a nikto nic nepocuje..
ja mám značku Noštek, maximálna spokojnosť 🙂
Ja mám odsávačku na baterky http://www.vitaminyavitalita.sk/produkt/odsavac.... Som s ňou úplne spokojná, má tri nadstavce, je tichá a malá sa jej vôbec nebojí, z vysávača by sa zbláznila.
do dnešného rána som bola absolútne presvedčená že odsávačka na vysávač je blbosť ale dala som nakoniec na názor detskej doktorky a kúpili sme ju a teraz by som ju nevymenila za nijakú inú odsávačku..Vrelo dporúčam 🙂 rýchlo to vtiahne hlieniky malý sa našťastie vysávača nebojí dokonca mi pri tom aj zaspal 🙂 a aj na tých susedov na možem vykašlať keď ho zapneme v noci 🙂 🙂
mne sa tiez najlepsie osvedcila ta na vysavac jednoducha a lacna hlavne ze to vytiahlo soplik
baby ktora mi poradite aka je dobra odsavacka soplikov do porodnice ?? a aka je dobra aj na odsavanie mlieka dakujem 🙂 🙂
@selby22222 a treba uz do porodnice odsacavcku hlienov?
na mliecko to asi zavisi od preferencii a financnych moznosti. Medela, avent. Ja som mala medelu ale teda s urcitostou mozem povedat ze mne osobne sa mliecko najlepsie odsavalo rucne.
@sense dobry den. Prosim aku znacku odsavacky pouzivate? Dakujem
Má niekto nosnú odsávačku SLON DR. BENNY alebo NUVITA CLEANOZ?
@zumasi akú prosím máte tu elektricku?
Mala som nuvita cleanoz a nezmysel. Velmi som nechcela odsavacku na vysavac ale nakoniec je najlepsia. Alebo pre najmensie babätka ustna. Eletricke su velmi slabe
@simonidessa mame LivingLAB, taha naozaj dobre, ked ide slabsie viem ze treba vymenit baterky.
@zumasi dakujem 🙂

My máme značku Baby- Vac