icon

Aká odsávačka hlienov je najlepšia?

nathuska
29. máj 2014

ahojte, prosim vas potrebujem poradit ohladom odsavacky hlienov.moj 9-mesacny syncek je cely zahlieneny a tie hlieny vracia.mam taky obycajnu odsavacku ( pumpicku) a s tou sa mi nedalo odsavat a este duplom ked sa mykal.dakujem za vase rady

Strana
z2
nikollll
29. máj 2014

My máme značku Baby- Vac

jk77
29. máj 2014

my mame uz druhu od Nostek. Som s nou velmi spokojna,nikdy ziadne problemy. Aj deti si ju same prinesu na odsavanie. V noci zakryjem vysavac paplonom a nikto nic nepocuje..

m_ij_ka
30. máj 2014

ja mám značku Noštek, maximálna spokojnosť 🙂

lilitela
30. máj 2014

@blumchen2 Fakt? to som este nepocula - my mame na vysavac a som si skusala na sebe a je to uplne v pohode

majuska_ch
30. máj 2014

Ja mám odsávačku na baterky http://www.vitaminyavitalita.sk/produkt/odsavac.... Som s ňou úplne spokojná, má tri nadstavce, je tichá a malá sa jej vôbec nebojí, z vysávača by sa zbláznila.

zuzi2583
30. máj 2014

do dnešného rána som bola absolútne presvedčená že odsávačka na vysávač je blbosť ale dala som nakoniec na názor detskej doktorky a kúpili sme ju a teraz by som ju nevymenila za nijakú inú odsávačku..Vrelo dporúčam 🙂 rýchlo to vtiahne hlieniky malý sa našťastie vysávača nebojí dokonca mi pri tom aj zaspal 🙂 a aj na tých susedov na možem vykašlať keď ho zapneme v noci 🙂 🙂

lencika
31. máj 2014

mne sa tiez najlepsie osvedcila ta na vysavac jednoducha a lacna hlavne ze to vytiahlo soplik

selby22222
13. jún 2014

baby ktora mi poradite aka je dobra odsavacka soplikov do porodnice ?? a aka je dobra aj na odsavanie mlieka dakujem 🙂 🙂

jonki
13. jún 2014

@selby22222 a treba uz do porodnice odsacavcku hlienov?
na mliecko to asi zavisi od preferencii a financnych moznosti. Medela, avent. Ja som mala medelu ale teda s urcitostou mozem povedat ze mne osobne sa mliecko najlepsie odsavalo rucne.

boculienka
15. jún 2016

@sense dobry den. Prosim aku znacku odsavacky pouzivate? Dakujem

zuzanajas
20. jún 2016

Má niekto nosnú odsávačku SLON DR. BENNY alebo NUVITA CLEANOZ?

hafizicka
1. aug 2016

@sisu1ka skúšala si aj iné značky?

sunrise99
14. mar 2017

@nikollll a môžem poprosiť typ?

nikollll
15. mar 2017
simonidessa
7. aug 2017

@zumasi akú prosím máte tu elektricku?

zuzanajas
7. aug 2017

Mala som nuvita cleanoz a nezmysel. Velmi som nechcela odsavacku na vysavac ale nakoniec je najlepsia. Alebo pre najmensie babätka ustna. Eletricke su velmi slabe

zumasi
7. aug 2017

@simonidessa mame LivingLAB, taha naozaj dobre, ked ide slabsie viem ze treba vymenit baterky.

simonidessa
9. aug 2017

@zumasi dakujem 🙂

Strana
z2