icon

Aká veľkosť oblečenia sa najviac vynosí do roku dieťaťa?

diaa88puppe
17. jan 2017

Ahojte, co myslite ake cislo oblecenia sa najviac vynosi do toho prveho roka ? 56,62 ? kupovat skor vacsie alebo ...🤔

Strana
z2
yanni
17. jan 2017

@momoqui ja milujem napr. Benetton a Okaidi. Zial Okaidi v DE nekupis, objednat do DE sa da ale pytaju vysoke postovne, cize nic moc.
My zijeme momentalne v Saudskej Arabii a okrem topanok pre deti, je to tu raj na zemi. Tu sa da nakupovanim detskeho oblecenia dostat az do extazy😂
Tu najdes hadam vsetky najznamejsie znacky.

hors
17. jan 2017

@diaa88puppe No ja som vyuzila 56 asi tak 4 ks oblecenia skor 62 /68 do 3 mes.zalezalo od znacky 3-6 mes.74 a teras ma dcerka 8 mes a kupujem jej 80-86 zalezi fakt na velikosti danej znacky.Kamoska ma 14 mes.a oblece 86.:0)

yanni
17. jan 2017

@hors hlavne zalezi, ake je dieta baculate. Na vyska dietata je casto druhorada. Moze mat napr. 70 cm ale do 80 sa nezmesti, lebo ak je babätkovsky tucnucke, tak sa to natiahne, popripade do tej (samozrejme podla znacky) velkosti dieta uz nenarves.
Ono fakt treba zohladnit aj stavbu tela. A to plati aj pre väcsie deti.
nas najmladsia je dost vysoka ale stihla, tkaze ona v pohode podla typu oblecka oblecie aj mensie cislo, len je jej to potom kratke. Teraz ma tak teplaky, ma ich nad clenky ale no co, tu ej teplo a na valanie po piesku to staci.

momoqui
17. jan 2017

@yanni chapem to, tie extazy poznam 😀😀

hors
17. jan 2017

@yanni presne tak,velmi zalezi urcite odtoho ake dieta je.Mam syna este ten ma 13 r 175 c a 42 nohu a kupujem oblecenie panske L-xl a kamoska ma rovnako stareho syna a ten nosi pohode 176 oblece moj by to ani cez hlavu nenatiahol 😂

momoqui
17. jan 2017

@yanni Okaidi aj benettob pozname a veru v de som nic moc nevidela. To verim ze v SA mas vsetkeho ajajaaaaj!!

diaa88puppe
autor
Odpoveď bola odstránená
diaa88puppe
autor
Odpoveď bola odstránená
yanni
17. jan 2017

@diaa88puppe tkmaxx ja poznam akozmesku vselijakych znaciek a co som je par krat v tom obchode bola, nikdy nemali take cisla ako som potrebovala.
Neviem, mne sa nezda 13-15 E (kratky a dlhy rukav) za 4balenie body az tak vela. Ja som bola s Body s next velmi spokojna, kedze su velmi kvalitne, pevna bavlna, neroztahaju sa.
A na nemckej stranke je teraz sale, tak maju aj lacnejsie. A ono, vic ako 3-4 kusy z tych mensich cisiel ti aj tak netreba, uvidis ake budes mat dieta a ako bude rast. A po case si uz aj sama najdes svoju oblubenu znacku. A body napr dieta nenosi dlho, u man nehrozi nad 2 roky. Ked sa zacne dieta odplienkuvat, tak uz len nohavicky a tielka. Na Nextacke tielka pre chlanov nedam dopustit, malej sa prave teraz obzeram po nejakych, nohavicky pre nu mam z mothercare a ernstingsfamily.de (tiez super a lacne veci. online a aj kamenaky. skus kuk, ci nie je aj u vas v meste).

Next mam skusenost, ze o cislo väcsie. Aspon chalani maju vsetko o cislo väcsie. Akurat spodne pradlo je OK. Nohavice, kosele, pulovre, vsetko mensie.

Malej som tam doobjednavala mensie body, lebo 50tky co som mala kupene jej boli velke. A 50tky nextacke jej boli super, jasne, vsetko siroke, kedze bola chuda. Nosila ich myslim dokonca 2 mesiace ci tak dako.

Neskor som tam objednavala aj väcsie a aj teraz ma este nextacke s kratkym rukavom kupovane uz tu v Saudi 86/92 ale uz su jej len tak tak.

A inak, tie bible multibalenia su este lacnejsie. A biela je vzdy vdacna farba.

diaa88puppe
autor
Odpoveď bola odstránená
yanni
17. jan 2017

@diaa88puppe ernstings je super. Ono maju vela,len obchodiky su zväcsia take mini pidi, na ich stranke maju toho velaaaa.

No Next ma rozne balenia.Biele su väcsinou 5er Pack, mam biele s kratkym rukavom a tielkove, potom tie farebne a vselijake obrazkove maju rozne, Doppelpack(2erPack), Viererpack atd. Pri kazdom obrazku je napisane kolko je och v baleni. Ja som mala tie prve pre copanu take jemne ruzove v stvorbaleni a potom väcsie tiez v 4baleni. Kratke aj dlhe rukavy.
http://de.nextdirect.com/de/shop/Gender-Newborn...

diaa88puppe
autor
Odpoveď bola odstránená
yanni
17. jan 2017

@diaa88puppe ved citaj riadne, jasne je tam napisane, Dreierpack, Doppelpack, Siebenerpack atd.

diaa88puppe
autor
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. jan 2017

@diaa88puppe velmi individualne,ale tie,co si napisala,sa vynosia najmenej,skor uz potom 68,74 a 80

Strana
z2