Aké lehátko pre mesačné bábo?
mám mesačné bábo a hladám pre neho vhodný tip lehátka len neviem či je lepšie také ktoré húpe alebo vibračné. Aké máte skúsenosti čo lepšie uspinká miminko? 🙂
@petuska2110 nasa Hanka nechcela lezat v ziadnom 🙂 takze uz by som nekupovala 🙂
ja som nemala žiadne mala má hraciu deku a tam sa hrajka a niekedy aj zaspinka
ja tiez nemam ziadne a ani by som nekupila,...
my sme naplno vyuzili a stale vyuziame lehatko Fischer Price od 0 - 18kg , najprv ako lehatko teraz ako huacie kreslo a maly ma 2 roky takze ja urcite odporucam
pocula som velku chvalu na lehatko babybjorn balace... skus si vygooglit 🙂
mne to zase všetci chvalili že je to super pomocka pri uspavaní tak teraz neviem či mám kupit alebo nie ☹
@petuska2110 nasa sa pohra na deke ked ju prikrmujem je v autosedacke a zaspi pekne v postielke,podla mna je to zbytocnost
@petuska2110 moja prva dcera nic take nemala, ale bola kludne poslusne babatko. Mala len hraciu deku. Zato druhy syn bol placlivy a nemohla som ho nikde nechat bez toho, aby nebol v pohybe....preto sme mu kupili hojdacku s prijemnymi zvukmi, aj s vibrovanim-ale to nechcel. cize pre nas skor uspela hojdacka ako vibrovacie kreslo 😉 a u neho hraci apodlozka bola 0bodov 😀 mali sme konkretne hojdacku graco silhouette
ja som vôbec nekupovala lehátko, myslím si že je to trochu zbytočné kupovať 🙂
@palomka ták dnes sme mu kúpili húpacie lehátko automatické s melodiami a strašne sa mu tam páči stačí zapnut a malinky je spokojny ani neviem že mám babo sedká tam pozerá,chvilku sa pohupe dáme dudu a šup do postielky krasne spinká 🙂 Takže nám to pomohlo 🙂 dakujem za rady.
@elina25 náš je ešte malinky na deku, ešte nejavy zaujem o hranie troška otača hlavičku za zvukom hrkalky inak nič, este má len 1 mesiac a niečo 🙂 ked bude večší kupime mu deku.
@petuska2110 A ake ste kupili /model, znacka? Tiez pojdeme vyberat 🙂.
@yahotka http://detske-lehatka.heureka.sk/bright-starts-... mi máme takéto ale v inej farbe, a na hrazdičke máme iné zvieratká,,,,,,,,,,,nenašla som presne také isté ale funkcie sú rovnaké aj výrobca 🙂 ono najlepsie je aby samo húpalo predtým som ho húpala vo vajíčku a kolkokrát aj hodinu kým zaspal,,,,,,,takto mu to zapnem a ožem si robit čo potrebujem príípdne v noci spat 😉 🙂
U nás nakúpite kompletnú detskú výbavičku pre vaše bábätko.
Ja som pouzivala baby bjorn, ak chcete viem vam ho posunut, na cene sa vieme dohodnut
@petuska2110 ja som mala pri oboch detickach práve to baby björn a osvedčilo sa.je už od narodenia nezaťažuje chrbatik a pri oboch deťoch to fungovalo super.odporucam. isto by som nešla do tých vibracnych a pod.

Ja som mala vibracne a pri druhom urcite zozeniem hojdajuce to vibracne sme nevyuzivali len tam tak sedkala...