icon

Aké lehátko pre mesačné bábo?

petuska2110
4. feb 2014

mám mesačné bábo a hladám pre neho vhodný tip lehátka len neviem či je lepšie také ktoré húpe alebo vibračné. Aké máte skúsenosti čo lepšie uspinká miminko? 🙂

lusinda1989
4. feb 2014

Ja som mala vibracne a pri druhom urcite zozeniem hojdajuce to vibracne sme nevyuzivali len tam tak sedkala...

kikuleenka
4. feb 2014

@petuska2110 nasa Hanka nechcela lezat v ziadnom 🙂 takze uz by som nekupovala 🙂

elina25
4. feb 2014

ja som nemala žiadne mala má hraciu deku a tam sa hrajka a niekedy aj zaspinka

luba28
4. feb 2014

ja tiez nemam ziadne a ani by som nekupila,...

janulienka85
4. feb 2014

my sme naplno vyuzili a stale vyuziame lehatko Fischer Price od 0 - 18kg , najprv ako lehatko teraz ako huacie kreslo a maly ma 2 roky takze ja urcite odporucam

pivonecka
4. feb 2014

pocula som velku chvalu na lehatko babybjorn balace... skus si vygooglit 🙂

petuska2110
autor
4. feb 2014

mne to zase všetci chvalili že je to super pomocka pri uspavaní tak teraz neviem či mám kupit alebo nie ☹

elina25
4. feb 2014

@petuska2110 nasa sa pohra na deke ked ju prikrmujem je v autosedacke a zaspi pekne v postielke,podla mna je to zbytocnost

palomka
4. feb 2014

@petuska2110 moja prva dcera nic take nemala, ale bola kludne poslusne babatko. Mala len hraciu deku. Zato druhy syn bol placlivy a nemohla som ho nikde nechat bez toho, aby nebol v pohybe....preto sme mu kupili hojdacku s prijemnymi zvukmi, aj s vibrovanim-ale to nechcel. cize pre nas skor uspela hojdacka ako vibrovacie kreslo 😉 a u neho hraci apodlozka bola 0bodov 😀 mali sme konkretne hojdacku graco silhouette

sandrika1986
5. feb 2014

ja som vôbec nekupovala lehátko, myslím si že je to trochu zbytočné kupovať 🙂

petuska2110
autor
5. feb 2014

@palomka ták dnes sme mu kúpili húpacie lehátko automatické s melodiami a strašne sa mu tam páči stačí zapnut a malinky je spokojny ani neviem že mám babo sedká tam pozerá,chvilku sa pohupe dáme dudu a šup do postielky krasne spinká 🙂 Takže nám to pomohlo 🙂 dakujem za rady.

petuska2110
autor
5. feb 2014

@elina25 náš je ešte malinky na deku, ešte nejavy zaujem o hranie troška otača hlavičku za zvukom hrkalky inak nič, este má len 1 mesiac a niečo 🙂 ked bude večší kupime mu deku.

yahotka
19. feb 2014

@petuska2110 A ake ste kupili /model, znacka? Tiez pojdeme vyberat 🙂.

petuska2110
autor
19. feb 2014

@yahotka http://detske-lehatka.heureka.sk/bright-starts-... mi máme takéto ale v inej farbe, a na hrazdičke máme iné zvieratká,,,,,,,,,,,nenašla som presne také isté ale funkcie sú rovnaké aj výrobca 🙂 ono najlepsie je aby samo húpalo predtým som ho húpala vo vajíčku a kolkokrát aj hodinu kým zaspal,,,,,,,takto mu to zapnem a ožem si robit čo potrebujem príípdne v noci spat 😉 🙂

ikeashop
22. feb 2014

U nás nakúpite kompletnú detskú výbavičku pre vaše bábätko.

alzbeta30
7. apr 2018
alzbeta30
7. apr 2018

Ja som pouzivala baby bjorn, ak chcete viem vam ho posunut, na cene sa vieme dohodnut

veverickaver
2. okt 2019

@petuska2110 ja som mala pri oboch detickach práve to baby björn a osvedčilo sa.je už od narodenia nezaťažuje chrbatik a pri oboch deťoch to fungovalo super.odporucam. isto by som nešla do tých vibracnych a pod.