Aké plavky pre dieťa s váhou 9,2 kg?
Ahojte chcem kupit syncekovi plavky na leto. Momentalne ma 77cm a 9,2kg. Ma rok a stale ma plienky - pampers. V lete bude kusok vacsi a o kusok tazsi a neviem ci mu kupit vacsie...chcela by som take co su na 86-95 cm a na asi 12-14kg, aby mal aj na druhu sezonu. Su ako sortky, daju sa snurovat. Material je Nylon,Polyester. Chcela som aj lycru ale tieto nemaju. JE to dobre zlozenie? Dakujem za kazdu radu!!!
ahoj, my sme prvu plavaciu sezonu, maly mal 9 mes., davali plavacie plienky z Lidlu, v aquaparku aj kupalisku ich malo vela deticiek. Podla mna na to uz plavky nemusis. Plienku vymenis a babo je v suchu. Druhu plavaciu sezonu sme mali plavky z Tesca - take sortky a v nich boli este jedny gumene gatky. Do nich som uz plienku nedavala, maly sa mi uz pytal. Tento rok bude mat 2,5r. a mam uz kupene sortky tiez z Tesca
Plavky vo vode este povolia. Do leta bude mat mozno 80cm a nieco cez 10kg. Tu vysku a vahu co pises je vela. Bude mu to velke.

tak malemu dietatu bud happy nappy - neoprenove a pod to netreba plienku, alebo potom klasicke sortkove ako pises ale pod to plavaciu plienku. zlozenie by ma az tak netrapilo, hlavne aby nepadali 🙂) alebo potom take tie klasicke plavkove, ale podsite igelitom a latkou, pod to tiez nic netreba.
moj maly mal min. rok tie happy nappy a sortkove. teraz som mu kupila tie podsite