Aké plienky?
Ahojte maminy,takze vystriedali sme plienky premium care tie sme mali do 4mesiacov a potom ked mala spinkala pretieklo cikanie na chrbate aj ked plienka bola sucha, potom sme mali aj Lidl plienky,boli by super,no nejak mi vadi ze su sustiakove ci ake,citala som ze tie su neni priedusne...teraz mame active baby,a mala sa iba raz pocika a hned smrdi cikanie a dost..ci ste mali aj vy takuto skusenost a za ake plienky ste ich vymenili...inak mi dost vyhovuju aj melej...nejaka dobra nahrada za ne? A mali sme raz aj tie happy bela,a baby love myslim,ale nejak sa mi nepacili...
ak si mala premium care...asi žiadne u nás predajné Ti vyhovovať nebudú.....to sú najlepšie plienky...teda z jednorazových...všetky ostatné sú kvalitatívne rovnaké...musíš iba nájsť také, ktoré budú veľkostne sedieť Tvojmu dieťaťu....huggies mali širšie miesto na stehná, takže štíhlejšiemu dieťaťu pretekali...a ak sa Ti dieťatko precikalo na chrbáte...treba plienky, ktoré majú stiahnutie aj na chrbáte...CLEVER v bille sú také napríklad...
znovu jedna sutaz o plienky a da aj vzorka zdarma objednat http://www.wallet.sk/sutaze/#odkaz
My sme kedysi pouzivali z DM babylove, aj Tesco boli vyborne - nezapachali. Pampers su napustane roznymi parfemami a to je chemia, ktora rozozerie aj hadicky parfemovaca (videla som to na vlastne oci). My sme presli na latkove, lebo aj tak sme mali z jednorazovych vzdy opareniny. Ked je to nevyhnutne, ze sme na dlhsej navsteve, tak pouzivame DM Nature - prirodne. Tazko radit. Potrebujete si oskusat, co bude vam aj drobcovi vyhovovat. Kazde dietatko je ine.
jednoznačne pampers z Rakúska a keď nemáme čas isť do Rakúska tak lidlovske ale to smrdí celí byt keď naloží 😀 aspoň jej nemusim voňať riťulu každu hodinu 😉 lebo mala sa vždy niekde zašije keď naklada 😅

Jednoznačne zelené pampersky.
Sleep&play, prémium care a iné napustené mliekom, výťažkom z xy ... nám nevyhovujú z hľadiska redakcie pokožky.
Iné sú zase dosť masívne, tvrdé...
S látkovými nemám čas sa babrať🙂
Samozrejme po stolici umyvame ritku vodou, osusime, kremujem len pri scervenaní, čo býva pri chorobe, zubkoch, menej vhodnej strave...