Aké šaty na prvé sväté prijímanie?
ahojte chcem sa opitat ake satky mam dat dcere na prijmane ak teraz maju tie rucha?
ta unas maju take nieco ako ministranti!
@ivanusssenka ahoj daj jej pekne biele .kazde male dievca chce byt ako nevesta a to rucho bude mat iba v kostole uz doma alebo na hostine bude krasna a bude sa stoho tesit.
tie rucha maju chlapci aj dievcata, takze vyhrat sa mozes akurat tak s frizurou. alebo sa pytas co jej mas obliect pod to rucho?
U nas mame v jeden den dve prijmania, o deviatej rano maju deticky v rovnosatach a o jedenastej vo vlastnych satach...mi obliekame do rovnosaty, mame chlapca, bude mat oblek, dievcatko sa isto tesi na saticky tak ja by som jej normalne slavnostne saty dala pod rovnosatu
ja som mojej malej dala tiež biele ale vraj sa u nas môžu dať aj farebne je to asi podľa krajov a tradícii a koľko ma tvoja mala? lebo tie naše šaty mame č 80 a vlastne mala ich iba raz kludne by som ich predala a ak ešte nemaš zohnane šaty kukni tuto stranku tiež su tam nejake šaty http://www.mamebabo.sk/dievcenske-slavnostne-sa...
@ivanusssenka mne sa celkom paci ten napad , ze vsetci rovnako...nie kazdy ma na to, aby kupil dietatu ,, svadobnu" robu a tie ostatne deticky sa musia potom citit zle...a hlavne to musi byt aj pohodlnejsie, a deti si uvedomia, ze ten den nie je len o krasnych satach... pamatam si ja na svoje, mala som samozrejme saty vycackane ako torta.. moje huste vlasy tocili na natacky od rana, saty ma skriabali, boli tazke...nemohla som sa dockat, kedy tu sprostost dam dole...jedine , kto sa z toho vytesoval bola mamka a babka..
Moja bude mať tiez jednotne rucho. A min. rok som jej kupila krasne letne saty, biele, ale s ruzovymi ramienkami a jemnymi ruzovymi aplikaciami, charakterom su to saty skor na nejakú prilazitost, aj keď je možné ich aj nosit castejsie, nie vsak bežne do skoly. V tychto satach pride, na ne oblecie rucho, a keď bude chciet, na oslave bude v tychto satach, alebo si ponecha rucho. U nás je možnost si rucho zobrat domov a na druhý den v nedelu ist v ňom do kostola. A potom v pondelok ráno ho vrátit. Záleží ako bude dcera chcieť.
http://salonlili.sk/saty/2/detske moja mala od tadialto čo su modre len ich mala v bilelom
@loli39 dakujem mam vo vyhlade nejake saty ta uvydim!dakujem.
@purplelife hej pod to rucho biele satky ako na prijmane sa niekedy davali.
@bets dal som tu stranku ake saty sa mi pacia aj bolero neviem moze byt ak tak pozri sa
@loli39 su krasne ale ja potrebujem vatsie pre 9rocnu.dakujem
Ja by som sa chcela opýtať: V prípade, že bude veľmi chladné počasie - čo obliecť dievčaťu pod tú rovnošatu...?
Ahojte. Chcem sa opýtať tých maminiek ktoré bývajú v dedine kde nemajú rúcha ake šaty sa teraz nosia? S veľkou širokou sukňou alebo len jednoduche?
@dada200 sú ešte na predaj?
@natylienka áno sú
@bombo odkial su?
@dada200 aka je cena? velkost?
my sme ich mali z krstiny.sk

@ivanusssenka u nás sa stále dávajú klasické biele vyzerajú skoro ako svadobné a rúcha nemajú, tak neviem či je to všade inak či ako,možno záleží od farára