icon

Aké šaty na prvé sväté prijímanie?

ivanusssenka
16. mar 2014

ahojte chcem sa opitat ake satky mam dat dcere na prijmane ak teraz maju tie rucha?

Strana
z2
janickacrazy
16. mar 2014

@ivanusssenka u nás sa stále dávajú klasické biele vyzerajú skoro ako svadobné a rúcha nemajú, tak neviem či je to všade inak či ako,možno záleží od farára

ivanusssenka
autor
16. mar 2014

ta unas maju take nieco ako ministranti!

mirka135
16. mar 2014

@ivanusssenka ahoj daj jej pekne biele .kazde male dievca chce byt ako nevesta a to rucho bude mat iba v kostole uz doma alebo na hostine bude krasna a bude sa stoho tesit.

purplelife
16. mar 2014

tie rucha maju chlapci aj dievcata, takze vyhrat sa mozes akurat tak s frizurou. alebo sa pytas co jej mas obliect pod to rucho?

jadodka
16. mar 2014

U nas mame v jeden den dve prijmania, o deviatej rano maju deticky v rovnosatach a o jedenastej vo vlastnych satach...mi obliekame do rovnosaty, mame chlapca, bude mat oblek, dievcatko sa isto tesi na saticky tak ja by som jej normalne slavnostne saty dala pod rovnosatu

loli39
17. mar 2014

ja som mojej malej dala tiež biele ale vraj sa u nas môžu dať aj farebne je to asi podľa krajov a tradícii a koľko ma tvoja mala? lebo tie naše šaty mame č 80 a vlastne mala ich iba raz kludne by som ich predala a ak ešte nemaš zohnane šaty kukni tuto stranku tiež su tam nejake šaty http://www.mamebabo.sk/dievcenske-slavnostne-sa...

lucinocka
17. mar 2014

@ivanusssenka mne sa celkom paci ten napad , ze vsetci rovnako...nie kazdy ma na to, aby kupil dietatu ,, svadobnu" robu a tie ostatne deticky sa musia potom citit zle...a hlavne to musi byt aj pohodlnejsie, a deti si uvedomia, ze ten den nie je len o krasnych satach... pamatam si ja na svoje, mala som samozrejme saty vycackane ako torta.. moje huste vlasy tocili na natacky od rana, saty ma skriabali, boli tazke...nemohla som sa dockat, kedy tu sprostost dam dole...jedine , kto sa z toho vytesoval bola mamka a babka..

bets
17. mar 2014

Moja bude mať tiez jednotne rucho. A min. rok som jej kupila krasne letne saty, biele, ale s ruzovymi ramienkami a jemnymi ruzovymi aplikaciami, charakterom su to saty skor na nejakú prilazitost, aj keď je možné ich aj nosit castejsie, nie vsak bežne do skoly. V tychto satach pride, na ne oblecie rucho, a keď bude chciet, na oslave bude v tychto satach, alebo si ponecha rucho. U nás je možnost si rucho zobrat domov a na druhý den v nedelu ist v ňom do kostola. A potom v pondelok ráno ho vrátit. Záleží ako bude dcera chcieť.

ivet1371
17. mar 2014

http://salonlili.sk/saty/2/detske moja mala od tadialto čo su modre len ich mala v bilelom

ivanusssenka
autor
17. mar 2014

@loli39 dakujem mam vo vyhlade nejake saty ta uvydim!dakujem.

ivanusssenka
autor
17. mar 2014

@purplelife hej pod to rucho biele satky ako na prijmane sa niekedy davali.

ivanusssenka
autor
17. mar 2014

@bets dal som tu stranku ake saty sa mi pacia aj bolero neviem moze byt ak tak pozri sa

loli39
17. mar 2014

ak by si sa len náhodou rozhodla sú taketo číslo je 80 stáli 35eur aj s klobučikom dam za 25

ivanusssenka
autor
21. mar 2014

@loli39 su krasne ale ja potrebujem vatsie pre 9rocnu.dakujem

ewellina
10. máj 2015

Ja by som sa chcela opýtať: V prípade, že bude veľmi chladné počasie - čo obliecť dievčaťu pod tú rovnošatu...?

stankabk
10. máj 2015

@ewellina ja by som dala silonky, leginy, natielnik, vsetko biele. Viac - menej to tak aj urobime s maminami.

ewellina
10. máj 2015

@stankabk Aj svetrík budete dávať pod rovnošatu?

stankabk
10. máj 2015

@ewellina Dufam, ze az taka zima nebude ;). Neviem, rovnosatu budeme mat doma o par dni, vyskusam, ako to bude vyzerat. Ale davam tielko a na to natielnik biely. Mozno by to stacilo. Dnes malo jedno dievcatko klasicke saty s kratkymi rukavmi a vydrzala bez problemov.

babyliss
12. jan 2017

Ahojte. Chcem sa opýtať tých maminiek ktoré bývajú v dedine kde nemajú rúcha ake šaty sa teraz nosia? S veľkou širokou sukňou alebo len jednoduche?

dada200
12. jan 2017

@babyliss my sme mali takéto

dada01
23. feb 2017

@dada200 odkial?

dada200
23. feb 2017

@dada01 módna návrhárka natasha azary,budem ich predávať aj s bolerkom a balerinkami.

bombo
18. mar 2017

My sme objednali tieto

natylienka
2. nov 2017

@dada200 sú ešte na predaj?

dada200
2. nov 2017

@natylienka áno sú

mima86
2. nov 2017

@bombo Tieto su top, podla mna na prijimanie uplne najvhodnejsie. Ja ked som mala prijimanie, tak u nas farar chvalil tie najjednoduchsie a najskromnejsie saty.

delphineta
2. nov 2017

@bombo odkial su?

natylienka
21. nov 2017

@dada200 aka je cena? velkost?

bombo
23. nov 2017

my sme ich mali z krstiny.sk

Strana
z2