icon

Aké skúsenosti máte s predajcom Detské postieľky a príslušenstvo na fb?

rejky
8. apr 2016

Chystám sa odtiaľ kúpiť postieľku. Majú tam spokojných zákazníkov,no chcem si to preveriť... Vdaka

lucia20
8. apr 2016

prever si hlavne tu firmu v registri. ci je to ozaj firma. na fb sa toho popise.... obchodny a zivnostensky register su dostupne aj pre obcanov.

inka04
8. apr 2016

Ja ak, tak by som kupila jedine osobne, ziaden kontakt - postova adresa a emailova adresa na centrume... Je to pofiderne 😒 Urcite nejde o registrovanu firmu, treba byt opatrny. A kde su spokojni zakaznici? Ved tam maju len like-y, ktore ziskali zdielanim prostrednictvom sutazi, pri ktorych som nenasla ani jedneho vyhercu.

jannet07
9. apr 2016

Ahoj,ja som od nich kupila este v januari.postielku som este neposkladala,ale mala by byt v poriadlu.vsetko ostatne ako navlecky,perinka,madrac vyzera byt ok.aj komunikacia,dorucenie.vsetko prebehlo ok

nikusik0
27. apr 2016

Ahoj ja som si od nich objednala postielku je sice polska ale pekna a fakt kvalitna. Dobry pristup,platba na dobierku a faktura so zarukou na 2 roky. Co som vobec necakala. Akurat navod na zlozenie bol taky nezrozumitelny.Sikovny chlap si poradi.Za tu cenu Ok. Ja by som si objednala znovu.

lenka_vi1
26. jan 2018

My sme si objednali postielku s prislusennstvom, na jednej palicke je riadne do hlbky odbite a mantinel do posielky prisiel spinav, nejake cierne flaky, ako pliesen. Doklad k objednavke sme nedostali, mantinel sme poslali na reklamaciu, cakame ci poslu novy.

klaudy_m
Odpoveď bola odstránená
mariana_ch
Odpoveď bola odstránená
klaudy_m
Odpoveď bola odstránená
aleshka_supermama
2. nov 2018

@lenka_vi1 prosím ta kolko ste cakali na dodanie? Ja som obj stolik a 2 stolicky a uz cakam 2tyz .

lenka_vi1
3. nov 2018

@aleshka_supermama dodanie sa mi zda ze nebolo dlhe, nepamatam si uz ALE KVALITA je zla. mantinel okolo postielky maly znicil ako 5-mesacny, vypln sa uplne zhuzvala na jedno miesto, bude to nieco ako hustejsia vata, nie kus molitanu, 3 tycky na postielke sa sice hybu ale nedaju sa vybrat takze nechapem ten ucel...viac by som uz nekupovala.

aleshka_supermama
3. nov 2018

@lenka_vi1 ja som stolík chcela ku nám do podniku nech ma svoj kutik no ta dodacia lehota ma úplne dorazila tak som im písala že rušim obj a som rada zrejme by to bola tiež len taká kvalita😒.

aleshka_supermama
3. nov 2018

@lenka_vi1 prosím ta len tak zo zvedavosti co si dala u nich za postielku?

blue_eyes
3. nov 2018

Ja len dobre skusenosti ...a budem.objednavat zas

lenka_vi1
3. nov 2018

@aleshka_supermama okolo 100 eur stala

aleshka_supermama
3. nov 2018

@lenka_vi1 ufff podla mna dost 🙄

katkabii
19. aug 2020

Ahojte, dnes mi od nich prisiel set postielka s komodou, vsetko su polske vyrobky, co by mi az tak nevadilo, no pan si nedal namahu ani len prelepit nalepku od polskeho odosielatela. Funkcne su veci v poriadku no nemame ziaden doklad o kupe..ani faktura ani nic...zaplatili sme len na dobierku kurierovi... komunikacia bola dost obmedzena z jeho strany... myslela som ze podporujem slovenskeho predajcu no druhy krat by som si zvolila inak :/