icon

Aké topánočky na prechodné obdobie a leto?

nelly761
20. apr 2013

prosím poraďte mi, neviem či už tu je takáto otázka alebo diskusia, ale potrebujem pre malú na von topánočky a neviem od akého výrobcu sú najlepšie? ďakujem za radu

Strana
z2
mikymiky
20. apr 2013

@azbestica superfitky som skusala tusim v Brendone (BA), Little Blue Lamb sa da myslim objednat aj tu na koni a kedze su to makke capacky, staci, ze vies vnutornu dlzku konkretneho cisla, k znacke Naturino sa neviem dopracovat ani ja, takze s tym ti nepomozem. Ecco je bezne dostat, Elefanten maju v Deichmane (ale na moj vkus su pritvrde). Tu poznamku o odosobneni sa od nezmyselnych ortopedickych odporucani som myslela vseobecne, ked niekedy vidim, v akych ortopedickych"lyziarkach" niektore chudatka deti musia chodit, rozum sa mi zastavuje.

nelly761
autor
21. apr 2013

@aurav malá bude mať rok , a nožičku má dlhú cez 11 cm, takže asi 20?????

aurav
21. apr 2013

@nelly761 to jej budeš musieť odmerať presne...skús ju postaviť na pravítko..🙂

ivanka.7
21. apr 2013

Mna by fakt zaujimalo, ako dokazete svojim detom odmerat tak presne nohy :D mne mala nepostoji ani sekundu, len odhadujem :D

trinixy
21. apr 2013

len chcem reagovat na topanky naturino neviem ci som este v obraze ale asi pred dvoma rokmi som na ne nahodou natrafila v auparku myslim ak si dobre pamatam, kupila som tej znacky malej tenisky a vysli ma po50% zlave 46 eur ale nebudem vas zavadzat ci ten obchod este funguje lebo naozaj to bolo davno..

sofik19
9. máj 2013

Pozrite si tuto stranku, je super http://eshop.nohynaboso.cz/store/

maryah
9. máj 2013

ja som kúpila malému sandálky a aj topánočky v ccc http://www.ccc.eu/sk/ majú tam dobrý výber, topánočky sú kvalitné a majú aj dobré ceny...

renata37
11. jún 2013

@nelly761 ahoj,aj moja bude mat rok a nozku asi taku ako tvoja,ja som objednavala od slov.vyrobcu Rak,velkost 19.Som s nimi velmi spokojna a su aj pekne a malej sa v nich dobre chodi.

Strana
z2