Aké vecičky pre júnové dieťatko?
Ahojte 😊
Je tu nejaká maminka ktorá ma letné dieťatko? Termín pôrodu mám 14.06.2022 a pomaly sa obzerám po vecičkach pre bábätko.
Viete mi niektorá z vlastnej skúsenosti poradiť, aké oblečenie po koľko kusov približne by som mala mať pripravené? A tiež ma zaujíma ako ste bábätko obliekli na cestu z pôrodnice.
Ďakujem ❤️
@tamarkissova
@petulda333
Ďakujem dievčatá 🤍
A ešte jedna otázka 😅ja som z toho debil aké veľké ponožky? Ja som z tých veľkosti zmätená
@ameema to sama neviem, viem že veľkosť.10 bola veľká, ja som kupovala v detskom obchodíku a pýtala som pre novorodenca 😁
Záleží ale teplé bude leto. Moja sa narodila 25.6. A celé dni bola.len v body s krátkym rukávom, v noci spala len v plienke.
Určite ísť do tenkého materiálu, po 5 ks ale pre istotu by som riešila aj niečo s dlhým rukávom.
Moja sa narodila 20.6.2022 do totálnych horúčav ktoré pokračovali vlastne celé leto. Napriek tomu som využila aj dlhé body, legíny, svetrík. Lebo predsa, nie je teplo v kuse. Vždy je par chladných dní. Tiež na noc bola v dlhom overale. Inak cez deň doma krátke body+tenké legíny keď som klimovala. Von do kočíka len body a ponožky.
tieto sú speem.sk

Ja som porodila 13.7.2021 a bolo vtedy celkom dosť teplo, ale malé bábätko nemá ešte imunitu a podobne takze som dala tenulinku čiapku, dlhé teplaciky, bodycko s krátkym rukávom a tenučké ponožky, hlavne hlavičku nech má zakrytú..
a mala som nejak 2,3kusy veľkosť.50,, a ostatne 56 už lebo bábätko ti za týždeň omnoho podrastie 😁 hlavne veľa plienok, ja som mala asi nejak 12 kusov a dokupovala som ešte 10 😂 dve zavinovacky na výmenu až máš, plienky nekupuj veľa po dva balíky ti stačí asi lebo ja som veľa vyhodila z 1 som o týždeň prechádzala na 2