icon

Aké vecičky pre júnové dieťatko?

ameema
1. jan 2023

Ahojte 😊
Je tu nejaká maminka ktorá ma letné dieťatko? Termín pôrodu mám 14.06.2022 a pomaly sa obzerám po vecičkach pre bábätko.
Viete mi niektorá z vlastnej skúsenosti poradiť, aké oblečenie po koľko kusov približne by som mala mať pripravené? A tiež ma zaujíma ako ste bábätko obliekli na cestu z pôrodnice.
Ďakujem ❤️

tamarkissova
1. jan 2023

Ja som porodila 13.7.2021 a bolo vtedy celkom dosť teplo, ale malé bábätko nemá ešte imunitu a podobne takze som dala tenulinku čiapku, dlhé teplaciky, bodycko s krátkym rukávom a tenučké ponožky, hlavne hlavičku nech má zakrytú..
a mala som nejak 2,3kusy veľkosť.50,, a ostatne 56 už lebo bábätko ti za týždeň omnoho podrastie 😁 hlavne veľa plienok, ja som mala asi nejak 12 kusov a dokupovala som ešte 10 😂 dve zavinovacky na výmenu až máš, plienky nekupuj veľa po dva balíky ti stačí asi lebo ja som veľa vyhodila z 1 som o týždeň prechádzala na 2

petulda333
1. jan 2023

Moja dcerka sa narodila 10.6., ja som mala nakupene body s kratkym rukomavom,tenke teplacky ,ponozky. Asi po 5kusov. Neviem uz presne. Asi 2 body s dlhym a jednu letnu ciapku.Moja sla takto domov,inak na prechadzky,len plienka,body a ponozky

ameema
autor
1. jan 2023

@tamarkissova
@petulda333
Ďakujem dievčatá 🤍
A ešte jedna otázka 😅ja som z toho debil aké veľké ponožky? Ja som z tých veľkosti zmätená

cubos
1. jan 2023

@ameema ja sa ospravedlňujem ale pripnem sa tu aj ja😊 📌📌
Taktiež budeme mať júnové/júlové dieťatko a taktiež sa veľmi neviznám, sme dve😁
Tak dúfam že nám žienky poradia 😇😊

tamarkissova
1. jan 2023

@ameema to sama neviem, viem že veľkosť.10 bola veľká, ja som kupovala v detskom obchodíku a pýtala som pre novorodenca 😁

vilma7
1. jan 2023

Záleží ale teplé bude leto. Moja sa narodila 25.6. A celé dni bola.len v body s krátkym rukávom, v noci spala len v plienke.
Určite ísť do tenkého materiálu, po 5 ks ale pre istotu by som riešila aj niečo s dlhým rukávom.

nikdenikto
1. jan 2023

Moja sa narodila 20.6.2022 do totálnych horúčav ktoré pokračovali vlastne celé leto. Napriek tomu som využila aj dlhé body, legíny, svetrík. Lebo predsa, nie je teplo v kuse. Vždy je par chladných dní. Tiež na noc bola v dlhom overale. Inak cez deň doma krátke body+tenké legíny keď som klimovala. Von do kočíka len body a ponožky.

spacik_s
26. feb 2023

Tenké pohodlné veci s dlhými rukávmi

spacik_s
26. feb 2023

tieto sú speem.sk