icon

Aké zimné topánky pre 18 mesačného syna?

hope80
16. okt 2013

ahojte
potrebovala by som poradit ohladne zimnych topanok pre mojho maleho (bude mat 18m a nozku ma momentalne 19-20). Aky typ resp.znacku mate odskusanu a osvedcila sa Vam na zimu, pripadne toto prechodne obdobie?
dakujem vam velmi pekne🙂 😉

jul11
16. okt 2013

Ahoj, moja ma 16mesiacov a tiez som riesila,ze co jej kupit. Ma uz velkost 22-23. Kupujem hlavne topanocky v Deichmannovi. Zda sa mi pomer kvality a ceny v poriadku. Tak dufam,ze som vybrala spravne. maju rozne aj na prechodne obdobie a aj snehule na zimu.

nikolet_89
16. okt 2013

ahoj my mame skoro 20m a mame cizmy z tesca, dalsie Adidas Zambat, a topanky z kozusinkou z CCC

brumka
16. okt 2013

V deichmane uz detom topanky nekupujem tenisky sa nam rozpadli za 2m. Tak ta kvalita nieje nic moc.

atreyu
16. okt 2013

Crocs

mata1001
16. okt 2013

ja som kupovala do 2 rokov len v protetike...

luciahromadkova
16. okt 2013

My sme kupovali protetika a tripos http://eshop.boticky.sk/, boli sme spokojní.

krenkova
16. okt 2013

Ahoj naša dcérka mala minulú zimu tiež 18mesiacov a nosili sme Adidas holtanna snow, my sme s nimi boli veľmi spokojní. Sú kvalitné, aj v pekných farbách, takže už ich máme kúpené aj na túto zimu 😉

gabikkas
16. okt 2013

@hope80 - kupujeme superfity aj celorocne, ktore maju na jar a jesen a aj zimne a tiez aj sandale len superfity...su naozaj kvalitne...zimne su LAHKE na nohu, vobec nepretecu, nespoti sa v nich noha...tie celorocne su super, tiez celokozenne, lahke, vzdusne...som maximalne spokojna a aj vela mamiciek co poznam a maju tieto topanky, tak ich kupuju kazdy rok...pozeram, ze si okres zilina, tak my ich kupujeme v ziline v detskaobuv-zirafa...radsej jedny a poriadne ako X a smejdy...to hlavne parti o zimnych topankach, nie je nic horsie ako mokra noha...

snu
16. okt 2013

protetika

anika159
16. okt 2013

Moj ma 16 m a nohu ze 25🙂 kupila som v protetike vnutro je cele kozusinove 🙂 takze nemusim davat dve vrstvy ale chcem este crocs kupit

katka0905
16. okt 2013

elefanten. Nepremokli, ani ked v nich chodila v mlakach, raz dokonca v potoku 🙂 Na suche zipsy, s ovcim runom. Nosila ich este aj na jar, velmi pohodlne jej boli a nepotila sa v nich.

mmmj
16. okt 2013

ja mam rada znacku d.d.step, su super makkucke, pre take mensie babo podla mna lepsie ako protetiky, tie su o dost tvrdsie...
Odkedy som ich vyskusala, uzkupujem najma tuto znacku. Je to madarska znacka, ale zistila som, aj ze pre nich sili v Trencine 🙂

vonicka
16. okt 2013

Iba zo znaciek - Superfit, Elefanten, Richter a Ecco