icon

Ako často meníte plienku?

sabiatko
29. sep 2010

ja menim po kazdom jedle, teda asi po 4 hodinach. dnes som kupila pampersky a vraj vydrzia az 12 hodin. nie je to nejako vela? samozrejme mam na mysli vymenu, ked babetko iba cika, inak sa meni hned, to je jasne.

Strana
z2
nice202
29. sep 2010

tych 12 hodin myslia vyrobcovia v noci, aby si nemusela 3x prebalovat....

nina88
29. sep 2010

Ahoj, no tak my ine plienky ako Pampers ani nepouzivame a ti poviem, ja ich menim ked som doma aj kazde dve hodinky... Hned ako vidim,ze ma trosku viac nacikane... Neni pravda,ze tam maju uplne sucho...

zuzu101
29. sep 2010

aj my používame pampersky, no vzhľadom k tomu, že môj syn vypije denne aj viac ako pol litra tekutín, prebaľujeme sa aj každú hodinu a pol až dve hodinky.aj to sa niekedy prečúra.

pia22
29. sep 2010

Plienka 12 hod. vydrzi, ale ritka nie😉 Ja menim kazde 2,5-3 hod.

kuriatko33
29. sep 2010

hm tak 12 hodín vydržia pampersky, ale v noci, mali mi v pohode spí celú noc, ale nie tieto polske Pampers tie su otrasné, raz som mala vzorku a maly sa mi celý prekakal ☹ ja kupujem tie zelene v rakusku a tie su bomba, ked ideme prec tak ju maly má aj 5 hod a cusi.. takze na slovensku pampers urc nie, zbytocne drahé plienky a nemaju kvalitu!!

zuzkat1
29. sep 2010

cez den menim kazde 2-3 hodiny a v noci davam pampers a nemenim do rana lebo moju to uplne vyvadza z rovnovahy a je schopna sa potom zacat hrat🙂

traktor
29. sep 2010

v noci nemenim, nechcem ho zobudit , cez den podla potreby..pozriem, ak treba vymenim...je to rôzne..

ellysa
29. sep 2010

každé 3-4 hodiny, ak sa mi zdá pocikaná aj skôr, v noci vydrží aj tých 12 bez výmeny

juliagregor
29. sep 2010

malé dietko sa má meniť každé 3-4 hodky, pokakaná hned..ved ten moč sa rozkladá ...
vy by ste si nechali vložku alebo intimku 12 hodín 😎
teraz miniem 4 - 5 plenok za deň

suzik77
29. sep 2010

ano, vydrzia. ja tiez v noci neprebalujem (vynimkou boli hnacky v minulosti), ale ked iba cika, neprebalujem niekedy aj od 20.00 do 7.00, ked definitivne vstane, lebo by som ju zbytocne prebrala a mala by som cirkus. Ritka nebola ani raz kvoli tomu zapalena, ani zacervenana. Teda moja skusenost je, ze vydrzia 11 hodin urcite. Stalo sa, ze sa precikala, ale to vtedy, ked som jej ju (plienku) vecer dala nespravne. Skratka sa jej zosunula zo zadku. Ked si dam zalezat, aby ju mala dobre, neprecika. Sice plienka vazi sto kil rano, ale vydrzi skutocne vela 😀
Ale cez den sa snazim prebalit z hygienickych dovodov tiez tak max. do 4 hodin. No a ked kaka, tak hned samozrejme 😉

zuzik3
29. sep 2010

ja tiez tak asi kazde 3 hodiny - vzdy pred krmenim, niekedy sa cez krmenie vykaka, takze aj hned potom 🙂. v noci nevymienam, len ked ide papat, aj to najprv skusim a ak sa mi zda sucha, tak nevymienam az do rana

lenka1smejka
29. sep 2010

v noci ma na sebe jednu plienku 14hodin lebo nemienim aj seba aj malu budit a cez den-no rozne uz sa stalo,ze aj 5hodin mala tu istu

katarina822
29. sep 2010

pampersky vydrzi 12hod. v noci. ked bola moja malinka prebalovala som aj v noci ale asi od 3mes.nie lebo sa zobudila a plakala tak spi celu noc v tej 1 od 19hod.do cca 7hod. cez den by som urcite menila po cca 3-4hod.

maryanna
29. sep 2010

pampersky vydržia v noci aj 15 hodín, cez deň som mala maximum asi 8 hodín.....ale prebaľujem normál po 3-4 hodinách....

zlatusik28
29. sep 2010

tak každé 4 hodiny, a ak nie je pocikaný ani pokakaný, tak mu nechám ešte dlhšie. Tiež používam pampersky a tých 12 hodín sa určite myslí v noci, neviem si predstaviť, že cez deň by som ho prebaľovala len raz alebo dvakrát 🙂 veĎ sa mu riťka zapáli. A v noci vydrží v pohode tých desať hodín

emjee
1. okt 2010

my pouzivame latkove plienky, menime zhruba kazde 1-4 hodiny (zavisi od mnohych faktorov - hrubky a kvality plienky, aktivit, pitia, kakania, ... ale vacsinou zahlasi sam, ze treba vymenit), v noci nemenime

briketa
1. okt 2010

prebalujem po kazdom pocikani, aj ked dvakrat za hodinu. v noci menim raz, ked dcera bola este v noci krmena, menila som pri kazdom krmeni. je mi uplne jedno kolko plienok miniem, syna som tak rychlo odnaucila od plienok

8808
1. okt 2010

no to zalezi aj ake mas velke babo (: my sme pouzivali, a pouzivame huggiesky premiumka, kym bola mala, tak sme 3-4 za den, lebo aj tolko nevycikala aby boli take plne.. a terza ked ma rok a 2 mesiace, davame ju sice na nocnik, ale strasne vela vody vypije, tak aj 6 denne, a to som si myslela ze budeme menej a menej plnienok pouzivat (: ale tak. aspon ze neuteka z nocnika (:

sendynka01
1. okt 2010

Ja tiez prebalujem tak kazde 4 hodiny. Ale aj je moc pocikany tak aj castejsie. Mozem povedat, ze s Pampers som velmi spokojna. Vydrzi celu noc v pohode, takze ho vobec nemusim budit a prebalovat. A este sa mi nestalo, ze by ju precikal. A co sa najviac tesim, ani raz sa mi nestalo, ze by mal zapareny zadocek a to uz bude mat 8 mesiacov 🙂 .

impka
2. okt 2010

syn ma dva mesiace, prebalujeme zakazdym ako sa pocika alebo pokaka. Neviem si predstavit, ze by som ho v tom nechala lezat.... Dieta cika po kazdom prebudeni, po kojeni, to je jasne a doobedu castejsie, takze ked kopka nozkou uz vieme, ze cikal, takze mu hned plienku menim. Ani my nenosime "mokre" vlozky niekolko hodin, vsak ze? 🙂

pink_lady
2. okt 2010

pouzivam latkove plienky, prebalujem priemerne kazde dve hodiny, v noci neprebalujem

katka888
2. okt 2010

my tiez latkujeme, a ked som si studovala aky je rozdiel medzi latkovanim a jednorazovkami, stretla som sa s vyjadrenim lekarov, ze aj ked sa vam babo pocika do jednorazovky a ta to akoze vsiakne a vam sa nezda, ze je dieta v mokrom, aj tak treba plienku vymenit, pretoze ten moc tam je, dochadza k vyparovaniu a ak dieta nechavate v takej plienke, aj ked sa zda byt sucha, vediet to k ochoreniam mocoveho ustrojenstva a pod.

takze my menime, ked sa vypiska, vykaka, nie je problem, kedze plienky vyperem a mozem jej kludne menit podla potreby a v noci vydrzi bez piskania, ak nahodou v noci zistim, ze piskala, vymenim. cez den to zavisi ako pisala emjee aj od druhu latkovej plienky

littledevil
2. okt 2010

My používame pampersky a prebalujem synčeka, každé 4 hodiny. Samozrejme, ked sa dokaká, tak hned. Cez noc už teraz, ked je starší neprebalujem.

maximma
2. okt 2010

my tiez latkovky, ale prebalujem aj v noci, maly je zvyknutý. Nepreberie ho to. Treba prebalit, je lepsie, ked je babo v suchu

chani
2. okt 2010

nas Petko kaka po kazdom papani minimalne, takze prebalujeme cez den kazde cca 3 hodky a v noci podla toho ako sa zobudi na papanie, niekedy kazde 3 hodky inokedy zase po 6tich hodinach...pouzivam ale huggies alebo babylove, lebo z pampersiek sa mu asi pred mesiacom zacala vyhadzovat ritka, takze tie uz nepouzivame.

miracle
17. feb 2013

Nasi boli strasne citlivi, musela som prezliekat po kazdom cvrknuti. Esteze sme mali latkove plienky/bezplienkovali sme, inak by som zbankrotovala. Mladsi ma teraz obdobie, ze mokru plienku odmieta hlasit, ale raz za 1-2 hodiny ho preventivne skontrolujem. V noci prebalovanie neznasa.

lencika
24. jún 2013

ahoj ja som to robila tak instiktivne, jasne ze ked sa pokakala tak hned ale ked dlho necikala tak som jej ju nechala az po prvu potrebu, po kazdej vymene som jej natierala ritku bepanthen kremom a nikdy sme nemali problem

m_ij_ka
9. aug 2013

každé 3,5h, ak sa pokaká tak hneď ju prebalím a keď len ciká tak jej plienku nechám dlhšie, riťku si natierame sudocremom 🙂

diusik
9. aug 2013

v noci som nemenila,ale cez den som menila vzdy ked tam mal nacikane,jednoducho som sa nemohla nato pozerat,ze to nosi so sebou...

sense
9. aug 2013

podla potreby ...ak sa mi zda moc pocikana vymenim aj v noci (najcastejsie po krmeni, vymenim nastastie nema problem sama zaspat behom par minut), ak sa pokaka menim hned, a cez den bud podla potreby (mame na plienke zlty pasik a cim viac nacikane tak tym modrejsi 😉 )al. pri kazdom krmeni. Krem na zapareniny pouzivam len ked sa vyskytnu, zatial len raz aj to mala hnacku , ale preventivne nepouzivam ziaden krem)

Strana
z2