Ako funguje ohrievač fliaš?

13. máj 2024

Ahojte ideme na dovolenku a plánujem kúpiť ohrievač fliaš,aby som malej vedela v hoteli robiť um v noci. Prosím vás ako to funguje, Pri prvom dieťati som nič také nepoužila. Dám si tam ohrieva vodu a do toho potom vložím fľašku s dojcenskou vodou vo vnútri a pekne mi to ohreje na teplotu vhodnú na zarobenie um? A hneď môže piť? Viem to využiť aj na sterilizovanie cumlov? Konkrétne idem kúpiť značku bayby

bluemoon24
13. máj 2024

Nemas lepsi termosku? V kazdem hotelu ti ohrejou vodu nebo ti daji konvici. Termoska je levnejsi. Ale jinak to funguje tak, ze to zapnes, das do toho flasku a za chvilku, to budes mit ohrate. Tak fungoval nas (avent), ale trva to treba minutu, nez se to nahreje. Ne, na sterilizaci cehokoliv to nemuzes pouzit.

gejb
13. máj 2024

Mame ho doma. Sterilizovať v tom môžeš.
Ohrievanie funguje tak ako píšeš, ale ked ohrievas viac mlieka/vody trvá to dosť dlho.
My sme prešli na termosku - mam takú, ktora drží teplo aj celý den.. je to rýchlejšie, hlavne v noci keď ti plače dieta nechce sa ti čakať 10 minút na mlieko..

gejb
13. máj 2024

Môžeš pozrieť koľko cca trvá ohrev a podla toho sa rozhodnúť

deby3
13. máj 2024

Ja som to robila tak, ze som v tom vzdy mala flasku s vodou nastavenu na spravnej teplote. Potom som si naliala do druhej kolko bolo treba a pridala mlieko, pretrepala a bolo. Mala som tam vzdy vodu na dve mlieka...otazka 30 sekund na vyrobu mlieka.

snehulak77
13. máj 2024

Je tak isto ako deby3. To je aj zmysel tej ohrievacky. Pripravis si 2-3 fľašky s vodou, dáš do ohrievacky, kde máš nastavených 37st a necháš tam. Keď ideš kŕmiť, tak vyberieš, nasypes um a kŕmia. hodis do ohrievacky ďalšiu fľašku s vodou. A Spiš ďalej. Takto v noci keď píl viackrát, tak super. Keby si mala zapnúť a čakať, tak to si musíš odsledovať. To je nanič podľa mňa.

gejb
13. máj 2024

@deby3 táto ohrievacka ale teplotu neudrzuje. Po ohriati sa vypne a rychlo vychladne..

snehulak77
13. máj 2024

@gejb nie , pozerala som návod. Normálne drží 40st , kým nevypnes ohrievacku ty. Takže aj celú noc

smajcii
13. máj 2024

Ja mám ohrievačku, ktorá aj romrazuje, ohrieva, takisto tam môžeš sterilizovať cumlíky atď., je to značka Grundig. Kojim, takže čo sa týka ohrevu vody neviem presne, používam prakticky len na sterilizovanie a sem tam prihrejem príkrm. No funguje to tak ako píšeš, dáš tam dve fľaše s vodou a necháš to zohrievať, potom jednu vyberieš, zarobíš mlieko a môžeš vložiť ďalšiu, nech sa ohrieva a máš to stále pripravené 🙂

gejb
13. máj 2024

@snehulak77 tak mám asi iný typ.

deby3
13. máj 2024

@gejb mam bayby bbw2000 ak je v sieti, mas nastavenu teplotu na nejaky stupen, tak plynule drzi teplotu...

autor
13. máj 2024

@deby3 presne tento tip chcem kúpiť... Čiže keď ju nechám zapnutu celú noc na 37 stupňov tak do rána to bude takto držať?

autor
13. máj 2024

@deby3 a ako prebieha sterilizovanie? Dám zohriať vodu na 100 stupňov, prelejeme do niečoho a vložím tam cumle? Ci hádžu sa priamo do nádoby?

deby3
13. máj 2024

Ona sa vypina a zapina, ked klesne teplota o par stupnov, tak sa zapne a tak dokola. Nikdy nebol problem. Na sterilizovanie nastavis max teplotu a nechas to tam par minut. V navode je to presne. Ja mam 2 a pol rocne dieta a stale ju nosim do hotelov. Prikrmy zohrejes za par minut. Podla mna je skvela. Ja mam dve, jedna bola vzdy doma, druha s nami chodila na vylety, k svokrovcov, vsade. Mam teda dva tie pohariky, bezne som zohrievala aj prílohu a masko osobitne.

deby3
13. máj 2024

Tam su take pohariky...v nich aj sterilizujes, ale ja som to vyuzila len na ceste na cumel a tak...primarne som sterilizovala v hrnci viac veci naraz.

autor
13. máj 2024

@deby3 jasne, ja to potrebujem tiež len na dovolenku, doma sterilizujeme v hrnci. Môžem. Ešte otázku? Máme. Fľašku MAM, ta tam asi nevojde však.(ma spodok o priemerne 7 cm) To by nevadilo, dám tam keď tak inú fľašu, ale otázočka je, aké je to veľké, či sa mi tam nezmesti napr len 150 ml flaska...ci ta. Voda sa ohrieva v poháriku a z toho potom. Prelievate?

deby3
13. máj 2024

Ja som mala avent flasu s vodou v tom a pouzivala som ine flase, take len 120ml na mlieko, mala mi nikdy nepila viac. Tuto flasu som mala na vodu ako "zasobnik" https://www.babymall.sk/avent-anticolic-antikol...

snehulak77
14. máj 2024

My sme mali mam fľaše, trochu inú ohrievacku, ale nebol problém. Myslím, že tam v pohode tie fľaše vojdú