icon

Ako obliekať deti do jasli?

mama4444
23. feb 2023

Dobrý deň maminky ako obliekate vaše deti do jasličiek? Pýtam sa preto lebo dnes som započula od jednej ženy že je neslušnosť aby dieťa chodila do jasli alebo škôlky v teplákoch ?!
Neviem si predstaviť moje dieťa ako sa hraje v obtiahnutých rifloch

4stanka4
23. feb 2023

@mama4444 moja nosi teraz legíny a tričko, majú dosť teplo tak to stačí a keď idú vonku tak na to hrubšie nohavice a bundu. Veľa krát cez zimu bola len v puncoskach a tričku a ostatné deti tiež tak. Moja chodí do jasliciek rodinného typu, je tam menej detičiek a pani ktorá ich ma na starosti mi na začiatku hovorila ze kľudne aj staršie veci keď jej oblečiem tak bude len rada-vela tvoria, maľujú,lepia tak aby si neznicila nové oblecenie. Do škôlky ide od septembra a budem ju obliekať rovnako-najma nech jej je pohodlne 🙂 Do školy keď buše chodiť tam je to už o inom, tam nejaká kultúra byť musí ale školkarom je fakt lepšie v pohodlnom 😉

nique
23. feb 2023

Ja mam chlapca. V jaslickach nosil leginy a bavlnene nohavice. Je nie som moc teplakovy typ.

anjelicek26
23. feb 2023

Do jasli sme davali leginy alebo teplaky, aby mohla ist na nocnik... by nas hnali s riflami ci pancuskami... toto plati az pre skolu...

milanemila
23. feb 2023

@mama4444 rifle vobec nenosi, obliekam malej leginy alebo teplacky, pripadne pancusky a suknu/saty. Ved sa tam deti hraju na zemi, lozia na dvore po preliezkach atd. 🤷🏼‍♀️ dobre ze v obleku a kostyme by ich ta pani nechcela posielat do skolky 🙈

katulienocka999
23. feb 2023

@mama4444 malého mam síce v škôlke a nie skole ale neviem si predstaviť,že by tam išiel v niečom inom než teplákoch 🙂 v rifliach, nohaviciach by sa tak ani nevedel hrať, nebolo by mu až tak pohodlne...nechápem danu mamicku a jej čudný názor 😅

danielahamar
23. feb 2023

A do kde ste počula? Nič pohodlnejšie ako tepláky a leginy pre deti nie je. Neviem si predstaviť rozopinat gombíky pri 3r.dietati😬

evaachesa
23. feb 2023

My sme mali v pokynoch zo škôlky vyslovene napísané že obliecť pohodlne do teplákov alebo legín. 🙂 A podľa tých dám by mali chodiť v obleku, či ako? 😅

kvietocek05
23. feb 2023

My máme chlapceka a teda chodil bud v leginkach, alebo v teplákoch. Proste tak, aby sa cítil dobre a pohodlne. Véd v tom oblečení tam trávi celý deň.

mogaa
23. feb 2023

Dieťa sa má v jasliach/škôlke cítiť v oblečení pohodlne a nemá ho obmedzovať v pohybe....Neviem si predstaviť dieťa v škôlke/jasliach v rifliach....nosí sa hlavne pohodlné bavlnené oblečenie - či už tepláčky, legíny, čokolvek si dieťa vie samo ako tak obliecť, vyzliecť samo....

sovica
23. feb 2023

@mama4444 To si od akej mudrlantky počula? Nejakej nastajlovanej, ktorá keď ide s dieťaťom na ihrisko, tak dieťa sa nemôže ani hrať v piesku, ísť na šmýkačku atď., lebo by sa zašpinilo alebo zničilo oblečenie? ...že neslušnosť🙈 Veď je to malé dieťa v jasliach, ktoré sa hrá celý deň väčšinou na zemi a má mať pohodlné oblečenie. Nejde na módnu prehliadku, do práce, ani prednášať na univerzitu... Takže kľudne tepláky alebo legíny👍

danielahamar
23. feb 2023

@sovica ja keď vidím, aký mi chodí z jasiel, tak sanujem všetky veci, nie len značkové a nove😬

ada12345
23. feb 2023

Dievcata vacsinou v leginach a chlapec v teplakoch.

katulka94
23. feb 2023

Mám chlapca a chodí v leginach alebo teplákoch. Nikdy by mi nenapadlo mu dať do jaslí rifle🥴

bamboa
23. feb 2023

U nás môžu prísť v čom chcú, v jasličkách sa prezliekajú. Deti dostanú tričko alebo pulóvrik a tepláky. Aspoň nešpinia vlastné oblečenie. Ak sa umažú alebo oblejú, dostanú čisté. Ak rodičia chcú, môžu dieťa nechať v pančuškách.

spacik_s
26. feb 2023

Hlavne pohodlné. A aby sa aj ľahko obliekalo