icon

Ako pripevniť fusak ku kočiariku, aby sa nešmýkal?

gossipy_girl
29. nov 2011

Ahojte mamicky a mamicky čakatelky,
teraz ked je taka zimka zacala som pouzivat v sportovom kociku fusak.Je to univerzalny fusak,nie original ku kociku. Zvnutra je flisovy teplucky a zvonku je sustakovy.a to je problem.stale sa mi šmyka dolu.aj ked cez neho dam popruhy,nepomaha to a ide dolu tak ze sa az šucha o predne koleso. neviete mi poradit co s tym? na prechadzkach je to utrpenie,,nakolko kazdych 5minut stojime a upravujeme fusak.no na nervy.neviem ako to prichytit,nejako ma nic nenapada. dakujem za kazdy nazor.

megi1989
29. nov 2011

Jedine prišiť nejaké pevné ušká, s ktorými by si ho vedela priviazať o kočík ? 😨 😨 neviem...

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

myslis ze udrzia putka aj ked maly pripadne bude kopat nozkami??neskusala som este putka.skusim na to kuk.

irriss
29. nov 2011

@gossipy_girl
O jaky se jedna fusak..o fusak, ktery ma az nad hlavicku? nebo jen na telicko a na nozicky?

zubrienka1
29. nov 2011

@gossipy_girl ja mam fusak eisbarchen (podla popisu by mohol byt taky isty alebo podobny)a ten ma nad hlavickou taku sustakovu latku a ta sa pripevnuje o opierku chrbatika. potom sa uz fusak nesmyka 😉

a este som nasla, kukni si tento link: http://www.emitex.cz/k-zimni-pytel-combi.php

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

aha,to zapinanie je tam super.cena tam akurat nie je.nevies nahodou?

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

fusak mam babyland.ide az nad hlavicku.zapinanie po bokoch do polky tela.

barchee
29. nov 2011

fusak by mal mať otvory na pásy, čo máš v kočíku na pripevnenie dieťatka, tie len prevlečieš aby si mohla dieťa zapnúť a drží to aj fusak, mám to tam tak a v kočíku mi fusak drží fajne 😉

anjelicek26
29. nov 2011

Kazdy fusak ma otvory na pasy. @gossipy_girl - je mozne, ze si tie svoje este neprestrihla?? Ony su len naznacene, kazdy si ich spravi podla potreby, aspon na tych univerzalnych.

Ak nie, daju sa kupit protismykove pasiky, nasijes ich zozadu na fusak ( 4-6 paralelne najlepsie) a uz sa nebudu zosuchavat, pytaj sa v galanterke na to.

macamac
29. nov 2011

@zubrienka1 tento fusak mám aj ja, je parádny
ale baby-pravdupovediac-aj keď má dve ušká gumičkové,ktoré sa prevlečú na bokoch na operadlo kočíka, má aj diery na pásy a ešte takú látku vzadu, ktorá sa prevlečie cez operadlo za chrbtom v strede-šmýka sa aj tak, aj keď nie moc,ale posúva sa dolu. ja neviem-mne sa zdá,že to bude robiť hocako premyslený fusak, proste tak väčšie dieťa je už ťažšie a nejak to ide dolu. je to riadna otrava
@gossipy_girl

sashabb
29. nov 2011

ja som mala emitex a vyriešila som to prišitím dlhých hrubších šnúrok na vrchu (pri hlave) fusaku, a tie som prichytila o konštrukciu. Mala som quinny speedi, prichytila som to až dole pri košíku a už som nemala takýto problem žeby sa fusak šmýkal 😉

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

@zubrienka1 od boze,to su ale zabite ceny ☹ hmmm....

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

@anjelicek26 aha,skusim zajst teda dnes poobede do galanterky.snad mi poradia. mam prestrihnute otvory na pasy aj som ich prevliekla,lenze moj mlady nechce byt priputany-vtedy sa velmi zlosti a ked mu ich dam len tak pod ritku tak ho zas tlacia. v tom je ten problem noo ☹

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

@sashabb takze dve snurky 🙂 super,konecne lacne a jednoduche riesenie.vyskusam.dakujem

dosa
29. nov 2011

@gossipy_girl aky mas kocik? nemas pri pase co ide zboku okolo pasa take pracky? kruzky? na ktore sa da prychitit nanoznik, alebo fusak? ak ano, je to jednoduche - spoj tie dve pracky zvutra fusaku (poza zadok dietata) nejakym popruhom, alebo snurkou a mas vybavene... ja mam usity taky popruh a na kazdom konci mam karabinky a tie len zacvaknem do tych praciek a fusak nema kam spadnut... karabinky si mozem posuvat, tak mi to pasuje na vacsinu kocikov, len musi mat tu pracku na pasoch 😵

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

mam baby jogger city mini. musim pozriet ako to tam mam riesene,len kocik mam v izbicke kde mlady momentalne spinka.cize pozriem neskor.dakujem pekne.

sashabb
29. nov 2011

@gossipy_girl ano 😉 lebo ja som malému dávala pásy iba okolo bruška, nie cez ramená, čiže som to musela takto upevniť

gossipy_girl
autor
29. nov 2011

no poskusam vsetko co mi tu zienky poradili,ja som mu tiez davala len okolo bruska ale posledne mesiace je normalne zlostny ked to urobim.preto ked sedi v kociku tak jedine bez popruhov. aj do kocika ho dostat v poslednej dobe je tazke lebo by vkuse behal.

magali
29. nov 2011

my mame Emitex, tam su nato take vychytavky, aby sa nesmykalo. da sa to pripnut ku kociku, ale aj nam sa to aj tak smyka, lenze nas maly nastastie v kociku vzdy zaspinka, takze to nieje az take zle, ja by som to tiez asi nejako skusila prichytit snurkami, alebo mozno suchy zips nasit ale na kocik by sa asi zle prisival