Ako sa starať o Baby Brezza?
29. dec 2024
Ahojte objednala som si na zaklade recenzii Baby Brezza najnovsi typ.
Ma narocnu udrzbu?
autor
•
30. dec 2024@annemarry93 kokos ved to, ked spomeniem na to riedenie vody az ma 40, stresy a nervy 🙆♀️ toto bude superko 🙈
Zdravím, môžem sa opýtať či nechávate prístroj zapnutý (normálne že svieti displej) celý deň aj noc? Alebo zapinate a vypínate a čakáte kým prístroj nahreje vodu? 🙂
@annemarry93 ahoj prosím vypínaš babybrezzu či nechavas to zapnuté deň aj noc? Ďakujem
autor
•
7. mar 2025@dijannnn ja vypinam za kazdym, Vy nie?
@vaikiki122 my ju zas mame zapnutu stale. 🙂

Ahoj 🙂 v prvom rade super kupa, neolutujes. U nas to boli najlepsie investovane peniaze, po susicke na pradlo je to druhy naj. spotrebic v domacnosti 🤣Co sa tyka udrzby, tak taka pohoda. Po kazdych 4 mlieckach treba len vycistit plastovu cast odkial mliecko vychadza. Bude ti to signalizovat, nepustinta spravit mlieko kym to neumyjes. Ked sa nestiham lebo mala place, tak len to povysuniem a naspat zasuniem a ono to bude brat, ze je to umyte, ale treba to umyt jasne aby sa tam nerobila plesen potom. A obcas nadobku na vodu, ked budes citit rukou, ze sa robi vodny kamen. Len tak s hubkou a cistou vodou. Potom raz za cas kazde 2-3 mesiace to cistime s bielym octom, ktory kupis aj v DM. Najdes si v navode alebo na nete Mesacne odvapnenie a mas tam krasne postup. Malo by sa to kazdy mesiac, ale to nerobievame. Hlavne len nech je ciste to odkial vyteka mliecko a na to staci tepla cista voda. A este upozornenie - Nikdy nevkladaj tu nadobu na prasok do umyvacky riadu lebo sa ti zdeformuje. 😅 Nasa premotivovana chyba, ze najprv sme umyli az tak citali pokyny 🤣 Ostatne komponentny mozes :D
Nasa bude mat 2 roky, ale brezza fici kazdy den 2x este. Vdaka nej som bola v pohode s tym, ze nekojim, a nemusela som riesit zvasty o rozrabani mlieka a bla bla. 😁 Stisnes gombik a mliecko je na svete ❤️