icon

Ako sedia detské veci Next?

nati41
24. nov 2021

Prosím neviete poradiť ako sedia detské veci next ? teda ak ma dcéra napríklad 1 rok bude je staci 80/86 ako udávajú ze je to na rok az rok a pol alebo radsej isto do velkosti 86/92 ako je klasické cislovanie bezne ? Ďakujem za radu Ide mi najmä o legíny a bodicka

pribinak
24. nov 2021

@nati41 off topic, ale detské nie decke

nati41
autor
24. nov 2021

@pribinak SOrka opravene :D ponahlam sa tak narýchlo písem :D

kkovacovak
24. nov 2021

@nati41 vieš čo neviem ako tieto väčšie veci ale ja som objednávala pre novorodenca a prišli mi všetky o malinko menšie ako rovnaké veci napr z hm, lindexu (ten má ale všeobecne väčšie veľkosti) alebo v porovnaní so všetkými vecami čo som mala doma. Nebolo to ale nejako extrémne. Držala by som sa teda asi toho čo píšu.

mim987
24. nov 2021

@nati41 Ja som teraz objednávala overal zimny pre syna. Nevedela som si vybrať ci veľkosť 98-104 alebo 104-110. Syn nosí 104. Vzala som tu menšiu veľkosť 98-104 sedí mu super. A na visačke je 104 napisane len nakoniec. Ak ti to pomôže

srferreira
24. nov 2021

Ja kupujem vela z next pre maleho. Vzdy mu sadne velkost podla mesiacov tak ako ma.

annm81
25. nov 2021

Next kupujem asi najčastejšie a čísla vždy sedeli podľa mesiacov. Jediná výnimka boli úzke bundičky, tam bol občas problém, že na bruchu boli príliš na tesno. Inak ale bežne objednám dve veľkosti, vyskúšam a jednu vrátim. Nie je taká možnosť aj zo Slovenska?

nati41
autor
25. nov 2021

@annm81 Moznost vrátenia je ale na vlastne náklady co je okolo 10€ preto by som radsej sa trafila ide mi najme o zateplené dievcenske leginy