icon

Ako vybrať detskú pestúnku kameru?

peterlulon
25. okt 2025

Dobry den, aku detsku pestunku kameru + prenos obrazu osobitne nie do mobilu by ste odporucili? Alebo lepsie je do mobilu? Nevieme si predstavit ze ako to funguje v mobile cez appku, clovek caka na upozornenie pohybu? Zaroven dakujeme aj za vysvetlenie 😀

ariannazara
25. okt 2025

Normalnu kameru, do telefonu je to najlepsie.
Mala som aj truelife nic moc.
Do telefonu som kupila normalne kameru xiaomi

vkatush
25. okt 2025

Mala som truelife so samostatným monitorom, nevyhovovala mi. Hlavne malý dosah, ak máš dom; musíš ju mať so sebou a dúfať v dobrý signál.

Kúpila som za pár eur tapo kameru s appkou v mobile, veľká spokojnosť. inulý týždeň som potrebovala babysitting pre malého a mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej.

t1nusa
25. okt 2025

@peterlulon nám vyhovuje viac kamera s appkou v mobile, kameru máme Xiaomi Mi Home 360

chrobak7
25. okt 2025
@vkatush

Mala som truelife so samostatným monitorom, nevyhovovala mi. Hlavne malý dosah, ak máš dom; musíš ju mať so sebou a dúfať v dobrý signál.

Kúpila som za pár eur tapo kameru s appkou v mobile, veľká spokojnosť. inulý týždeň som potrebovala babysitting pre malého a mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej.

@vkatush "mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej." - toto je veľmi praktické. Môžeš ísť kamkoľvek... 😀

Mi to pripomenulo túto vtipnú scénku:

https://www.youtube.com/watch?v=kw-PRTvI1qs
vkatush
25. okt 2025
@chrobak7

@vkatush "mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej." - toto je veľmi praktické. Môžeš ísť kamkoľvek... 😀

Mi to pripomenulo túto vtipnú scénku:

@chrobak7 😂😂 zase až tak nie. Len kým som si šla vybaviť lekárov a malého strážila suseda 😅 aj tak to prespal celé.

chrobak7
25. okt 2025
@vkatush

@chrobak7 😂😂 zase až tak nie. Len kým som si šla vybaviť lekárov a malého strážila suseda 😅 aj tak to prespal celé.

@vkatush Ja viem, len mi hneď napadla tá scénka, videl som ju už dávnejšie.

peterlulon
autor
26. okt 2025

Dakujem vsetkym za odpovede ☺️