Ako vybrať detskú pestúnku kameru?
Dobry den, aku detsku pestunku kameru + prenos obrazu osobitne nie do mobilu by ste odporucili? Alebo lepsie je do mobilu? Nevieme si predstavit ze ako to funguje v mobile cez appku, clovek caka na upozornenie pohybu? Zaroven dakujeme aj za vysvetlenie 😀
Mala som truelife so samostatným monitorom, nevyhovovala mi. Hlavne malý dosah, ak máš dom; musíš ju mať so sebou a dúfať v dobrý signál.
Kúpila som za pár eur tapo kameru s appkou v mobile, veľká spokojnosť. inulý týždeň som potrebovala babysitting pre malého a mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej.
@peterlulon nám vyhovuje viac kamera s appkou v mobile, kameru máme Xiaomi Mi Home 360
Mala som truelife so samostatným monitorom, nevyhovovala mi. Hlavne malý dosah, ak máš dom; musíš ju mať so sebou a dúfať v dobrý signál.
Kúpila som za pár eur tapo kameru s appkou v mobile, veľká spokojnosť. inulý týždeň som potrebovala babysitting pre malého a mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej.
@vkatush "mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej." - toto je veľmi praktické. Môžeš ísť kamkoľvek... 😀
Mi to pripomenulo túto vtipnú scénku:
https://www.youtube.com/watch?v=kw-PRTvI1qs@vkatush "mohla som ho kľudne sledovať cez kameru, aj keď som bola o 20 kilometrov ďalej." - toto je veľmi praktické. Môžeš ísť kamkoľvek... 😀
Mi to pripomenulo túto vtipnú scénku:
@chrobak7 😂😂 zase až tak nie. Len kým som si šla vybaviť lekárov a malého strážila suseda 😅 aj tak to prespal celé.
Dakujem vsetkym za odpovede ☺️

Normalnu kameru, do telefonu je to najlepsie.
Mala som aj truelife nic moc.
Do telefonu som kupila normalne kameru xiaomi