icon

Ako vybrať účinnú odsávačku hlienov pre deti?

28. nov 2024

Ahojte poraďte prosím akú odsávačku soplov pre dieťa ktoré sa stále nenaučilo vysmrkat si nos skúšali sme už všetko proste ťahá do seba . Má nks takže problém s pochopenim . Prosím také čo aj tie sople naozaj vytiahnu ďakujem vlastne skúsenosti najlepšie

domka222
28. nov 2024

Používam klasickú na vysávač

blaazi
28. nov 2024

Skusali ste ho ucit "ako funi jezko" ? Nam toto zabralo...dlho sme len ukazovali na obrazok jezka a funeli. Az raz po dlhom case sme to spojili s fukanim nosa. Odsavacku neporadim :/

mimi3008
28. nov 2024

Este preplachovat, konvickovat mozes...

earlgrey
28. nov 2024

Klasickú na vysávač, používam aj pre skoro 6 ročnú. Lebo keď je zahlienená, tak to nevyfúka aj keby neviem čo bolo.

nyphadora
28. nov 2024

Klasicku na vysavač a ma 5 rokov 😂. Absolutne samostatne dieta ale vysmrkat neexistuje, že to je take neprijemne ked vybehne sopel 😂.

zoja_
28. nov 2024

@nyphadora aj ja môjmu a to normálne aj vysmrka ale tak jak odsavacka nikdy. Takže bezne mu odsavam 😂

marianarem
28. nov 2024

Aj ja 5rocnemu odsavam vysavacovou, tiez je mu strasne neprijemne smrkat. Len pomaly to berie na milost a nevyfukne este tak dobre, ako ked sa odsava.

autor
28. nov 2024

@blaazi skusali sme reálne na sebe som ukázala ako to ma robiť aj fúkali guľôčky z papiera nosom proste nejde mu to nechápe čo od neho chcem :(

autor
28. nov 2024

@earlgrey môže byt aj ta Nosko z dom napríklad ?

domka222
28. nov 2024

Áno, ak myslíš z DM

autor
28. nov 2024

@domka222 áno dm ďakujem

ayato
28. nov 2024

My máme elektrickú nosiboo,takého medveďa. V pohode sa vyrovná tej na vysávač. Primárne používam pre dvojročnú, ale keď bol 6 ročný po operácii madlí tak sme odsavali tiež.

earlgrey
28. nov 2024

@autorka
Áno, ja mám nosko tiež, mala som z minulého roku ale tento rok som kúpila novú a je lepšia lebo má silikonovú hlavicu, tá z minulého roka mala plastovú tvrdú

blaazi
29. nov 2024

🙏