Akú najväčšiu hlúposť pre bábätko ste ako prvorodičky kúpili?
Akú najväčšiu hlúposť pre bábätko ste ako prvorodičky kupili?
Baldachyn 😂
V podstate nič. Všetko som využila, taky, stojan na vaničku a lehátko do nej bola u mňa úžasná vec, lebo jednak som šetrila kríže a ako prvorodicka nemala istotu, ako manipulovať s mokrým šmykľavym bábätkom.
Kolotoc ho dokázal zabaviť na potrebnú dobu, bez kočíka si vôbec neviem predstaviť fungovať, a podobne. Čiže je to individuálne, každý preferuje a nepotrebuje zároveň niečo také iné
Dudle všetkého možného druhu😁😁nikdy žiadny nechcel
Perinka, bola v nej raz neznášala to 🤣 inak som nemala nič co každý kupuje, len postieľku a hojdacie kresielko
myslím, že je to od bábätka k bábätku 🙃 pri dcére som napr. vôbec nepotrebovala ohrievač na fľaše, bola plne dojčená, pri synovi to bolo úplne inak, hoc som postupovala úplne rovnako. Pri dcére som mala toľko mlieka, že som každý večer ešte odsávala, pri synovi ani raz. Dcéru som kúpala vo vaničke na ruke, syna na lehátku (nevládala som ho držať na ruke). Dcéra bola cumlíková dva roky, syn absolútne vôbec. A obe deti bojkotovali perinky.
Vaničku na kúpanie
@jaskolka my sme zistili, ked dame stojan na vanicku do kupelne nezmestime sa tam my🤣ked som kupala v spalni vsade bola voda.Uplne nepremyslene, tak som kupala vo vani a na pradlovy kos dala podlozku na prebalovanie.Bolo to v panelaku a miesto len pre mna a dieta.Ked si predstavim ako sme vsetko komplikovali kupanie bola tortura.Dnes mi to je smiesne ...este ohrievac v spalni🤣dieta bolo nedonosene, ale poriadne sme prehanali
Taky kruh do velkej vane na kupanie, pouzili sme ho asi 1x. A potom vaničku s operadlom a so stojanom. Vobec to teraz nepoužívam, úplne nám stačí vanička z Ikey.
Ja som nekúpila, ale dostala, topánočky pre bábätko....😂 nikdy ich nemal na nohách, nevedela som mu to na ne narvať ani kvôli fotke 😂.
Ja som toho kupovala vzdy minimum a ked som nieco potrebovala, tak som si dokupila.
U nas by sme teraz neprezili bez nosica, mala uplne bojkotuje kocik 🤷🏻♀️. Je pravda, ze mesiac dozadu v nosici vydrzala asi 5sek.
Tak isto lehatko do vanicky a zinku. Pouzite presne jeden raz, iba to stazovalo pracu.
Potom nosic. Pouzite asi dvakrat.
A perinku sme mali po niekom, ale pouzita asi tri- styrikrat. Ani jedno dieta ju nechcelo. Vsetky radsej spali volne rozhodene v spacom vaku. Tie som si nakoniec sila sama. Najlepsia vec u nas. Aj sa mohli prevracat ako chceli, aj cestovat po postielke v spanku, a aj tak boli stale zakryte.

Kočík 😅 Nebol v ňom ani raz