icon

Akú odsávačku mlieka odporúčate?

3. dec 2025

V zozname do pôrodnice mame napísané že podľa uvazenia si môžem doniesť odsávačku. Akú by ste mi odporucili na začiatok? Čo som pozerala niektoré aj 150€ stoja a zas toľko nechcem investovať nakoľko nemám istotou či sa laktacia vobec rozbehne.. ďakujem za rady.

anonym_f22a5d
3. dec 2025

Brala som si ručnú Medelu.

autor
3. dec 2025
@anonym_f22a5d

Brala som si ručnú Medelu.

@anonym_f22a5d ďakujem tiez som tuto značku pozerala neviem či elektrickú využijem tak soˇ tiež manuálnu na začiatok zvažovala.
A bola potrebná v nemocnici?

minesasubu
3. dec 2025

u nás v nemocnici mali svoju a mne ju požičali

autor
3. dec 2025
@minesasubu

u nás v nemocnici mali svoju a mne ju požičali

@minesasubu v mojej asi nemajú keďže to je v zozname takto :/

anonym_f22a5d
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f22a5d ďakujem tiez som tuto značku pozerala neviem či elektrickú využijem tak soˇ tiež manuálnu na začiatok zvažovala.
A bola potrebná v nemocnici?

@anonym_autor Áno bola, malá sa nevedela najesť z prsníka, vytiahla málo, tak som odsávala a kŕmila ju z fľaše. Ale v nemocniciach majú aj pár ks na požičanie, tam kde som rodila mali elektrické odsávačky. Alebo aj tak robili ženy, že keď zistili, že je treba odsávačka, doniesol muž z domu alebo kúpil.

minesasubu
3. dec 2025
@anonym_autor

@minesasubu v mojej asi nemajú keďže to je v zozname takto :/

@anonym_autor tak na mojom zozname bolo odsavačka podľa uváženia a pritom tam mali na požičanie , odsávačku som kúpila až ked som prišla domov lebo som si myslela že nebude treba ale mala som aj ručnú aj elektrickú a zo skúsenosti viem že elektrická je lepšia ak ju budeš potrebovať

maria535
3. dec 2025

@anonym_autor ja som mala tuto elektricku a super 👌🏼a nestoji ani take peniaze

ika02
3. dec 2025

Ja som žiadnu nikdy nepoužila. Vyhliadni si nejakú, zisti, kde ju majú, ak budeš potrebovať, prinesie ti rodina.

babushkaem
3. dec 2025
@maria535

@anonym_autor ja som mala tuto elektricku a super 👌🏼a nestoji ani take peniaze

@maria535 ja som mala presne toto a aj medelu a toto mi vytiahlo viac. medela mi prisla slaba.