icon

Akú odsávačku na mlieko ste kupovali?

5. okt 2023

Ahojte kupovali ste si odsávačku na mlieko? A akú značku? A hlavne brali ste si ju aj do pôrodnice?

anavixy
5. okt 2023

Ja osobne elektricku Lansinoh a som spokojna, vyborna a asi popularnejsia je Medela. Do porodnice za mna urcite ano, sice v kazdej porodnici odsavacku poziciavaju (vacsinou rucne), ale ked mas vlastnu, nemusis nikomu vysvetlovat preco naco zaco ju potrebujes (aspon u nas kolegyne casto odpalkuju mamicku, ze ved este nema naliate prsia, pritom pre odsavacku ich posielame najcastejsie pre nastartovanie tvorby..) 🙂 takze ak sa ti zmesti, ber, ak nezmesti, tak ti ju prinesu ked bude treba 🍀
Este dodavam ze pri kupe treba mysliet aj na vhodnu velkost nastavca, treba si odmerat priemer bradavky (nie dvorca) a podla toho zvolit velkost.

autor
5. okt 2023

@anavixy a ktorú presne názov?

banalu
5. okt 2023

Madelu a bola aj v porodnici

anavixy
5. okt 2023

Oni maju len jeden druh, bud na jeden prsnik alebo dvojita na oba. Pozri lansinoh.sk
A odporucam aj kolektor mm, to je tiez vyborna odsavacka aj kolektor mm, ktore vyteka pri dojceni z druheho prsnika 👌

ls56
5. okt 2023

Medelu swing flex, naplno vyuzita pri prvom dietati-uz som ju darovala, a teraz pri druhom mam novu tu istu ktoru planujem pouzuvat 🙂

taktotedanie
6. okt 2023

Lansinoh
Zober
Sice v poridniciach maju ale kym sa k tebe dostane tak moze prejst aj den dva

autor
6. okt 2023

@anavixy
@taktotedanie a ktorú teda

anavixy
6. okt 2023

Na tú prvú 🙂

anavixy
6. okt 2023

Pozri original ich stranku, maju teraz akciu na balicky (rozne prodkuty) so zlavou 20% 🙂 neviem ci su tam sety aj s odsavackou, ale myslim ze aj bez toho bude lacnejsia tam

autor
6. okt 2023

@anavixy aha ďakujem ale veľkosť nadstavca tam nepíšu či pasuje

anavixy
6. okt 2023

Da sa dokupit zvlast velkost, ja som si tiez tak kupovala, ale neviem ci pisu v original baleni aky je priemer, ale ak nie, napis im mail alebo na instagrame spravu, urcite ti poradia.

autor
6. okt 2023

@anavixy ja som našla na stránke lekárne toto

anavixy
6. okt 2023

Ano, pisu aj na stranke tak 🙂 takze si zmeraj bradavku a ak ti to sedi, tak nepotrebujes nic riesit a ak nie tak si mozes vybrat z tychto velkosti priamo na stranke. Ono je dolezite mat spravnu velkost aj kvoli ochrane bradaviek aj kvoli efektivite odsavania.

lusyc
6. okt 2023

Mala som medelu swing aj beurer by40. S oboma spokojnosť.