Akú výbavičku do nemocnice v Nových Zámkoch?
Ahojte prosim poradte co treba do novozamockej nemocnice, aku potrebnu vybavicku pre dieta ? Kazdy mi hovori inak a co mi dal lekar tak podla mna su tam zbytocne alebo naopak tam chybaju veci.
Dakujem
Ahoj dakujem pekne a kedy pojdes rodit ? ja mam termin 26.nov.
tiez tam mam jednu znamu , byvalu klientku ale ešte o tom nevie, ze tam ide
31. mája :D vela stastia ti prajem
Ahoj,ja som rodila v NZ v januári a mala som svoje veci,ale obliekala som malého do nemocničných.Vlastné som použila iba ponožky,plienky a vlhčené utierky.Perinku,deku mi tiež dali.Keď sa detičky kúpali,používala sa nemocničná kozmetika.Aj krémik na riťku a lieh na ošetrenie Ti dajú.Lepšie je používať nemocničné košele,aj keď sú niektoré v hroznom stave,ale aspoň si neušpiníš vlastnú 😉 Tak sa drž a všetko dobré 😵

@lussia123456 ja som rodila v NZ aj ked pred 2 r. tak pre malicku som mala samozrejme vlastne vecicky dupacky bodicka ponozticky plienky (mydielko netreba) pre seba som mala aj pyzamko ale kedze som si sprejovala ranu s tym zelenym sprejom co nejde z oblecka von tak som pouzivala nemocnicne. a inak perinku dostanes nemusis brat svoju kremik na ritku som mala svoj dudlik si zober ucia sa deti na neho vraj potom lepsie sa naucia na kojenie. a pototm az pri odchode teple veci do coho ho oblecies :D vela stastia prajem ja som bola v NZ velmi spokojna (mam tam aj znamu mozno preto) ale som z NR a rodit tam pojdem aj teraz 🙂 ak ma nieco napadne este napisem