icon

Akým olejom natierať bábätko po kúpaní?

erika1811
17. mar 2014

Dobry den.Chcela by som sa spytat ,ktory olej je najlepsi po kupani ?Z toho co som sa docitala by to mal byt kokosovy , marhulovy a mandlovy..Aky by ste mi odporucili??ake mate skusenosti?A este kde v Nitre by som ich mohla kupit??Cez internet nakupovat nechcem.Dakujem 🙂

Strana
z2
domincek
28. máj 2014

Ja pouzivam Aviril, pouzivala ho moja mamina na mna aj na mojich 3 surodencoch a uplne v pohode. Krpci moji nikdy nemali ziadnu alergiu, pokozku maju jemnucku a uzasne vonia.. 🙂 Nie kazdy den, olejcekujeme sa obden.. 🙂 Ale je na kazdeho zvazeny, co bude pouzivat.. Mne sa paci aj kokosovy olej, ale mm ho neznasa a napina ho z toho, tak koli tomu nepouzivame. 🙂 Aj olivovy je fajn, ale robi flaky dost. Tot len moj nazor. Pekny den. 🙂

lucill81
5. okt 2014

Pouzivame Urtekram baby olej. Obsahuje mandlovy, jojobovy a brokolicovy olej. Co mi uplne vyhovuje, ze nema ziadnu vonu 🙂 to mi pri inych olejoch dost prekazalo. Olej malokedy pouzivam priamo na telo, pridam par kvapiek do kupela a pokozku ma malinka krasnu 🙂 tiez ho pouzivame na hlavicku na vycesavanie mliecnej chrasty.

jurly
5. okt 2014

@erika1811 nelam si hlavu. najlepsie byva to, co uz je overene, co pouzivali nase mamy. My sme pouzivali olivovy olej. a cim je starsi tym, ho pouzivame menej. Este v chladnejsich dnoch davame, ale inak vôbec.

modrofuzik11
30. aug 2015

my sme natierali bambuckym maslom alebo olivovym olejom. zadocek bepanthenom. ten mi pomahal aj na bradavky, ked ma boleli a boli moc podrazdene. teraz je novinka, bepanthen extra. je urceny pre pokozku novorodenca. obsahuje olivovy olej a vyzivny vitamin b3. vrelo odporucam.

lilu7
18. apr 2017

Kupila som klasicky olejcek v dm a doma som po otvoreni zistila, ze vobec nevonia pekne, tak som dokupila aj sebamed a ten krasne vonal. Nosila som ho na plavanie a po plavani sme sa masirovali a potom isli na par minut do detskej sauny. Na zadocek bepanthen care a sup do plienocky. Tiez som maleho olejovala v zime ked mal suchsiu pokozku.

naturalisvita
Odpoveď bola odstránená
naturalisvita
20. sep 2019

Odporúčam marhulový olej. Je veľmi jemný a rýchlo sa vstrebáva. Je priamo určený na jemnú, citlivú detskú pokožku.

Strana
z2